Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/05/2021

    Dobra torba!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Witam, mam torbę do zbiornika magnetycznego.ha chodź dobrze i szybko wygląda dobrze i pomaga przewozić rzeczy na rowerze, dzięki Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2017

    Ho acquistato questo borsello da serbatoio per la mia moto soddisfatto dell'acquisto. Il borsello si attacca al serbatoio con delle calamite poste al suo interno resta ben saldo anche ad alte velocità. Lo consiglio a tutti è comodo e pratico. Ottimo anche il prezzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2017

    Muy bien acabada e ideal para llevar lo imprescindible. Buena relación calidad precio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2019

    recién probada y está excelente. buena calidad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Nie. To samo co zdjęcia, mobilna kieszeń inna i mniejsza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Idealne za cenę. Bardzo się cieszę, że to się stało w mniej niż 2 tygodnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2018

    Surprisingly good build quality. Zippers are tough, and show little signs of wear after several months of use. Magnets were very weak, but I added a few of my own and it clamps on just fine. When the sun is out, the clear cell phone holder is a bad idea, as it will cook your phone rather quickly. However, it is a great spot to keep documents or ID cards for quick reference. My only complaint is that I wish the straps had mounts on the opposite side of the bag. I have the straps looped around my steering column, but the bag is flipped around which makes unzipping a little awkward.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2018

    ovviamente nulla a che vedere con prodotti di fascia alta ma per quanto pagato va più che bene. due scomparti esterni e la borsa sena tasche interne. per uso quotidiano al fine di avere gli oggetti a portata di mano (telepass cellulari chiavi monete ecc) va più che bene. la cinghia risulta comoda per il trasporto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2019

    molto ben fatta. piccolina ed adatta a qualsiasi moto. i magneti non sono potentissimi ed a velocità elevata su moto scarenata può staccarsi. però sono molto soddisfatto e ne comprerò presto un altro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 807
    • Ft9 018
    • Ft34 960
    • Ft23 661
    • Ft5 548
    • Ft9 018
    • Ft33 965
    • Ft29 259
    • Ft8 919
    • Ft35 492
    • Ft12 591
    • Ft12 488
    • Ft14 537
    • Ft70 607
    • Ft12 158
    • Ft44 652
    • Ft24 781
    • Ft12 211