Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(154)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(154)
    • 5 Star(142)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Dla pieniędzy to dobry wybór. A jakość wygląda dobrze!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    πολύ καλα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2020

    Te były dopasowane do mojego Triumpha Explorera z 2015 roku na kratach w Givi. Ogólnie dobry produkt, jeśli szukasz niedrogi zestaw aux light. Ta wersja nie jest z uprzężem okablowania, ale jeśli wiesz, co robisz, może być łatwo dopasowana do twojego roweru. Ładne jasne białe światło jest produkowane, które pomoże Ci zostać zauważonym przez innych kierowców i zwiększy bezpieczeństwo na drodze. Nie testowałem ich jeszcze w nocy. Moim jedynym zmartwieniem jest plastikowy wspornik, który jest w zestawie. Chociaż sama lampa wydaje się być dobrze wykonana ze stopowego nadwozia i ma pewną wagę do niego, wspornik nie pasuje do solidności. Obawiam się, że ta część może mnie później zawieść. Być może uda się to poprawić w późniejszych pokoleniach. Jak na razie dobrze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2019

    Brilliant for winding mountain roads and Forest/Off-road riding or driving! The beam is a w-i-d-e spread that lights up the road left to right with high visibility of the kerbs as also the forward stretch! I mounted my pair on to my truck(instead of my M/cycles!) since I live & drive in the mountains -so now I traverse the forested, winding sections with ease- thanks to these amazing, bright led lamps! Recommend. Buy with confidence! Besides Seller ships & delivers these very fast!👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2019

    I have installed this on my Kawasaki versys 650! i should say these lights work as good as the oem lights which are like crazily expensive! the light throw is good. just set it in a angle so that you get a good spread of light and dont blind the oncoming vehicles! I would recommend a aluminium mount as an upgrade to the stock plastic ones! nothing wrong with the stock mounts, I just feel the metal ones are more durable if you plan to mount it on an ADV like i did for my motorcycle. worth the price. it'd be great if the package came with a switch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2019

    entrega em 30 dias para o Brasil, e produto de excelente qualidade facho de luz ótimo. recomendo a todos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2019

    Fanno una potente luce a lama, montate sulla africa twin crf100 fanno bella figura e tanta luce. Li ho presi credendo facessero la classica luce a cono, ma una volta provati in garage ho avuto la brutta sorpresa. MA una volta montati fanno esattamente la luce che mi serviva. Di aspetto robusto e dal design azzeccato, hanno il difetto nell'attacco del faro al braccetto, che non stringe bene e quindi c'è il rischio che si muovano prendendo buche o nello smosso (ma è anche facile risistemarli mentre vai).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2019

    everything is in order thank u very much

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2019

    It is very nice and usefull :-)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2018

    The built quality is perfect, but the beam is too narrow. Very hard to set the right angle.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 040
    • Ft4 622
    • Ft3 697
    • Ft5 337
    • Ft8 938
    • Ft19 113
    • Ft4 394
    • Ft3 558
    • Ft4 270
    • Ft2 846
    • Ft3 200
    • Ft4 625
    • Ft3 913
    • Ft4 983
    • Ft5 337
    • Ft3 200
    • Ft3 558
    • Ft6 096