Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/10/2018

    Всё понравилось,подходит как взрослым ,так и детям! Шлем с удобным подбородком , защелкой и регулируемым стеклом.Очень быстрая доставка!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Szyba słabej jakości, ale co można kupić w tej cenie. Tak na pozór, bardzo mi się podoba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2019

    good job thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2020

    Idealny rozmiar i bardzo ładne wykończenie, bardzo zadowolony z tego produktu, wziął trochę do Long, aby dotrzeć, ale w końcu tutaj może powinni zrobić coś, aby transport szybciej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2018

    качество среднее, плюс пришел поломанный почтой. В целом для сноуборда пойдет. но я брал для скутера мне не подошёл.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2019

    all in OK !

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2019

    It is inexpensive, certainly, but I wouldn't use it to ride with. It seems very flimsy. Plus, for my head, it is uncomfortable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2018

    Nice eyes protector screen. Not very convenient head clasp/trimmer and fastening. Overall quite good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    good ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2019

    Product arrived quickly and looks Great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 436
    • Ft16 012
    • Ft23 075
    • Ft17 480
    • Ft28 319
    • Ft14 229
    • Ft10 835
    • Ft13 284
    • Ft15 731
    • Ft15 031
    • Ft24 123
    • Ft28 319
    • Ft10 254
    • Ft41 258
    • Ft25 521
    • Ft19 227
    • Ft7 566
    • Ft13 015