Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(409)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(409)
    • 5 Star(361)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2021

    Witam wczoraj dostałem rękawiczki roweru, już raz je zamówiłem, ale były małe, więc poprosiłem o jeszcze jeden rozmiar...przychodzą dobrze i szybko są wygodne na wiosnę lato idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Witam dzisiaj przybyłem rękawice do roweru przyszły szybko i dobrze....są wygodne i dobrze chronią rękę.... Polecam na wiosenne letnie dni... dziękuję ci banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Kupiony 2 rozmiary powyżej, dobra jakość, to tylko przeszkadza połączenie tkaniny robione na opuszkach palców wewnątrz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Dobrze z rozsądnej ceny, dziękuję za recenzentów, polecam zamówić większy rozmiar niż zwykle. Zwiększ swój obecny rozmiar M => zamówienie L.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Odpowiedni rozmiar, dobra jakość i komfort po uformowaniu przez ręce. Dobre letnie rękawiczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2019

    son unos guantes con muy buen acabado y sensación buena, aunque siento que deberia de haber pedido los mas grandes por ser un poco estrechos, los recomiendo pero deben pedirlos en el tamaño mas grande para que estén comodos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2019

    Very good quality fabric and plastic on the knuckles! Gives a good feel and grip on the bar! Also keeps hands warm enough! Great product at a very good price!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2018

    I had several different gloves, these are the best I ever tryed and they are not expensive, fit is perfect, not too thick but also not too thin, windproof, with metal protectors, working with mobile phone, just didnt test waterproof :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2019

    quality is good but price could have been cheaper , trying order atleast 2 sizes bigger than the measurement . I use M size probiker gloves but this glove M won't fit xl would be ideal for me .Other tahn well built and finish at this price .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2018

    I was very disappointed with this purchase. First, I mus say that they are well made and have all the features I would have wanted. Quality wise-very good. HOWEVER....they won't go onto my hand. In the U.S. I wear a large glove (X). I ordered these in the largest size (2XL). I cannot get more them to go past my four fingers. They are marked 2XL but would fit a medium hand or smaller. A Chinese 2XL isn't the same as a U.S. size 2XL, or XL, or even large. A waste of time and money for me.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 051
    • Ft29 269
    • Ft45 770
    • Ft4 580
    • Ft7 756
    • Ft3 661
    • Ft1 408
    • Ft35 418
    • Ft3 875
    • Ft59 694
    • Ft14 043
    • Ft4 211
    • Ft8 242
    • Ft2 134
    • Ft6 715
    • Ft25 742
    • Ft4 229
    • Ft11 601