Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2020

    Pomimo tego, że jest bardzo prosty, materiał służy wystarczająco do ochrony roweru dzięki drużynie Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Received in good condition. Fits my bike, perfectly. The color skeem is great. Now I can cover the bike in this rainy weather that we're having.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Tak jak opisano...czas pokaże jak jakość jest

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • A JVIP5
    ZA
    10/01/2022

    DOSKONAŁY PRODUKT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2019

    It could have gotten a 5 out of 5. really nice cover for the price but not NEAR as big as they claim. I ordered one that should have engulfed my bike but it only covers about halfway down my bike so I still have to use a trap. When I complained about the size I just got a bunch of crap and said the hell with it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    wersja XXXL dobrze pasuje do roweru turystycznego (z szybą przednią, górną skrzynią i bocznymi torbami), Ale nie ma regulowanej klamry ani grommetów w środku, których potrzebowałam, musisz zrobić własną. W przeciwnym razie wiatr sprawi, że będzie trzepotać i nosić farbę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    El pedido no llega nunca a su destino despues de mas de 3 meses de espera y no me responden a los email . cuidado con lo que compreis mi experiencia con esta pagina web

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2019

    perfect to my 1200GS and unbeatable price. with top and side original aluminum cases it does not cover to the ground but is good enough.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Wzięłam 2xl okładki o dobrym rozmiarze, w pełni pokrywa elektryczny skuter bardzo dobrze wytrzymał deszcz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2019

    POUR UNE BMW 1250 GS AVEC SON TOP CASE NE COUVRE PAS TOTALEMENT LA ROUE ARRIERE SEULEMENT LES TROIS QUART DE LA ROUE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$12.99
    • US$13.85
    • US$23.09
    • US$8.07
    • US$11.54
    • US$39.99
    • US$28.86
    • US$12.64
    • US$13.59
    • US$35.99
    • US$35.79
    • US$45.99
    • US$31.99
    • US$29.99
    • US$25.99
    • US$62.36
    • US$27.59