Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2021

    To jeden z najsłodszych squishies, jakie teraz posiadam. Jest bardzo miękki i ma gładką powierzchnię i wydaje dobry dźwięk, gdy jest zgnieciony Nie jest bardzo powolny wzrost i kiedy się pojawił, opakowanie było pomarszczone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Bardzo słodkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Zapach jest dobry. Ale mam taki, który nie unosi się powoli, ale bardzo szybko rośnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2018

    So happy!! this is one of my most adorable squishies! for me anyways, so perfect for displaying! as for the squishyness-its on the denser side but still feels really nice! Also not the slowest to rise but still decent. Not much of a smell, a slight soapy smell maybe but nothing bad. The bottom came pretty damaged but thats alright. Check out my YouTube channel (SQUISH x EM) if you want a better look at it :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2018

    This squishy came in two weeks and it’s super cute!! Also great quality for it’s price. Even though there were a couple defects it’s dense and it’s not very slow rising. It’s still really fun to play with!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    To jest takie świetne, że nie pożałujesz zakupu! Więc warto i ma licencję. Mam kilka małych wad, ale nie mam nic przeciwko i jest naprawdę ogromny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2018

    it’s 100% real, and it’s way bigger than I was expecting. it also smells amazing and it’s very shimmery!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Ehh nie było to całe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Daj mi prezent, ale mięknie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Dostałem to jako świetny prezent, miłe uczucie z delikatnym relaksującym zapachem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$9.99
    • US$11.54
    • US$11.54
    • US$5.24
    • US$13.54
    • US$23.09
    • US$5.55
    • US$5.34
    • US$1.99
    • US$4.99
    • US$9.23
    • US$8.04
    • US$10.38
    • US$17.64
    • US$8.07
    • US$8.99
    • US$8.07