Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Do tej pory były zaprogramowane zawory grzejników, ale działały same, i miały dużo problemów z programowaniem. Łatwo to ustawić z telefonu. (przypuśćmy, że żądanie hasła dla niektórych funkcji może być dość irytujące, ponieważ nie ma sensu) Wkomponowuje się w system Blitzwolf oparty na Tuya, jest o wiele bardziej dostrojony niż stare. Dodają dużo adapterów. Warto zwrócić uwagę na fakt, że mimo, iż został prawidłowo nakręcony na zaworze, jeśli zacznie się kalibrować i pociągnie pręt, który porusza zawór, istnieje duża szansa, że jest jeszcze dużo ciągnięcia na haku! Jeśli uda ci się go złapać na początku kalibracji, to można rozpocząć tylko drugą kalibrację.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Świetny produkt. Łatwy do połączenia z inteligentnym domem i kompatybilny z Alexą. Wybrałem termostaty piasta 3 bramy. Naprawdę nowoczesny design z ukrytymi kluczami na termostatach. Wśród różnych w obiegu był to najtańszy, ale bardzo skuteczny. Jak polecam. Trochę długa dostawa, ale na pewno warto!! Wewnątrz komory baterii znajduje się mała czarna dźwignia, że jeszcze nie zrozumiałem, do czego to jest.Niestety, jak zwykle, instrukcje użytkowania i kojarzenia tylko w 2 językach: angielskim i chińskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Krótki przegląd w żadnej konkretnej kolejności (znaki pozytywne, - coś, co wymaga poprawy) Pasuje do pudełka z niemieckimi zaworami grzewczymi. Wydaje się dobrze skalibrować - W instrukcji musi być sekcja instalacyjna, która obejmuje doposażenie adaptera do grzejnika i co ważniejsze, jak go skalibrować Istnieją różne rodzaje adapterów zaworów oprócz śruby i przekładni prętowej w cenie - Ale nigdzie nie ma opisu jak używać adapterów zaworów (nie na YouTube, ani w instrukcji, ani na stronie internetowej). To może być (!!!) mylące na początku. Plastik jest bardzo wysokiej jakości. Komora na baterie dobrze pasuje i nie jest łatwa do przypadkowego otwarcia. Szybko reaguje na zmiany temperatury. - Odczyt temperatury wymaga ręcznej regulacji (o kilka stopni). Łączność bezprzewodowa wydaje się stabilna - Chociaż trochę wolno uaktualniać odczyty czasami w aplikacji Posiada Firmware Aktualizacje i nie było już jeden, który można było zastosować. To działa bezbłędnie na całej czwórce. Włączyłam Auto-Uaktualnienia jako takie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Produkt działa dobrze, całkowicie spełniając opis i specyfikacje. Chciałbym tylko podpowiedzieć producentowi w zakresie projektowania kolejnej wersji produktu: rozwiązanie wyświetlacza jest bardzo fajne, ale jego orientacja powinna być odwrotna, ponieważ większość instalacji grzejnika ma uchwyt zaworowy skierowany do operatora. W obecnej wersji po zamontowaniu robota Moes na korpusie zaworu, appery wyświetlane w odwrotnym kierunku (patrz rysunek), co utrudnia każdą ręczną interwencję produktu. Na szczęście interakcja przez Smart-Life jest w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Opakowanie jest dobre, produkt dobry, dostawa nie jest szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Trochę trudno zrozumieć wszystkie adaptery wysłane z siłownikiem. Zajęło mi trochę czasu, zanim wszystko rozgryzłem. Działa świetnie - więc instalacja była jedyną wadą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    prišlo za 26 hodín ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    W porządku, polecam 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Všetko pršlo przeciwko poriadku. Nemusel som pouðvaï žiadna redukcie iba som dal dol starú termohlavicu a našrouboval novú. Po vložení batérii som nastavil čas a hlavica sa automatyczneky bravala sama s Ventilom na radiatore. Bránu som spároval bez problémov s a áciou. Pridávanie watlivých hlavíc do a com spravávill pod Ča videonávodu tu: https://www.youtube.com/watch?v=jAxy7shdYR0 Zatiagril všetko grzybuje. Wersja angielska: Wszystko w porządku. Nie musiałem używać reduktorów, po prostu odłożyłem stary termoobieg i przykręciłem nowy. Po włożeniu baterii, ustawiłem czas i głowa automatycznie skalibrowała się za pomocą zaworu na grzejniku. Połączyłam wrota bez problemów z aplikacją. Dodałem pojedyncze głowy do aplikacji zgodnie z instrukcją wideo tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=jAxy7shdYR0 Jak na razie wszystko działa.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 116
    • Ft2 419
    • Ft3 472
    • Ft4 841
    • Ft1 508
    • Ft4 689
    • Ft9 079
    • Ft8 080
    • Ft6 860
    • Ft19 372