Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(225)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(225)
    • 5 Star(192)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Do tej pory były zaprogramowane zawory grzejników, ale działały same, i miały dużo problemów z programowaniem. Łatwo to ustawić z telefonu. (przypuśćmy, że żądanie hasła dla niektórych funkcji może być dość irytujące, ponieważ nie ma sensu) Wkomponowuje się w system Blitzwolf oparty na Tuya, jest o wiele bardziej dostrojony niż stare. Dodają dużo adapterów. Warto zwrócić uwagę na fakt, że mimo, iż został prawidłowo nakręcony na zaworze, jeśli zacznie się kalibrować i pociągnie pręt, który porusza zawór, istnieje duża szansa, że jest jeszcze dużo ciągnięcia na haku! Jeśli uda ci się go złapać na początku kalibracji, to można rozpocząć tylko drugą kalibrację.

    Komentarze (21)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Artykuły dotarły w jednym opakowaniu składającym się z dwóch pudeł. W jednym pudełku bezprzewodowy wrota były zapakowane z inteligentnym siłownikiem chłodnicy. Dlatego proszę sprawdzić zawartość wszystkich pól przed spanikowaniem (bezprzewodowa bramka jest bardzo mała). W każdym polu znajduje się siłownik wraz z instrukcją i wszystkimi niezbędnymi adapterami do instalacji. Bezprzewodowa bramka podłącza się do usb oddzielne zasilanie usb nie jest włączone. Przed ustawieniem bramy musisz zainstalować aplikację „Smart Life". Podczas wyszukiwania bramy należy wybrać bezprzewodową bramę zigbee i nacisnąć przedni przycisk urządzenia przez ok. 5 sekund, aż oba światła się zapalą. (jedno ze świateł zostanie włączone, drugie mrugnie). Po zainstalowaniu bramy zacznij instalować niezbędne adaptery na grzejniku. Adapter jest mocowany śrubą i nakrętką. Następnie można rozpocząć dodawanie baterii typu 2-AA (na przykład panasonic eneloop pro) do siłownika. Jest małe czarne pokrętło jako przełącznik dla bezprzewodowej funkcji urządzenia. Pokrowiec na baterie jest łatwy do otwarcia, ale wymaga znacznie większej siły do zamknięcia. Instrukcje wyjaśniają procedurę pierwszego użycia. Musisz podpiąć symbol domowy i użyć symbolu plusa, aby ustawić symbol bezprzewodowy, aby został włączony. Ponieważ siłownik skalibruje, konieczne może być sprawdzenie, czy urządzenie jest prawidłowo zamontowane na grzejniku (może być konieczne ponowne dostosowanie/naciśnięcie). Po instalacji możesz rozpocząć wyszukiwanie urządzenia w „Smart Life".App. Hasło ustawień siłownika nie jest tym samym co hasło Smart Life, które możesz swobodnie wybrać. Hasło dla ustawień przecinaczy to „123456" bez apostrofów. Podsumowując: Urządzenie jest łatwe do zainstalowania. Używaj dobrych baterii, takich jak eneloop pro z Panasonc do długiego żywotności baterii.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Krótki przegląd w żadnej konkretnej kolejności (znaki pozytywne, - coś, co wymaga poprawy) Pasuje do pudełka z niemieckimi zaworami grzewczymi. Wydaje się dobrze skalibrować - W instrukcji musi być sekcja instalacyjna, która obejmuje doposażenie adaptera do grzejnika i co ważniejsze, jak go skalibrować Istnieją różne rodzaje adapterów zaworów oprócz śruby i przekładni prętowej w cenie - Ale nigdzie nie ma opisu jak używać adapterów zaworów (nie na YouTube, ani w instrukcji, ani na stronie internetowej). To może być (!!!) mylące na początku. Plastik jest bardzo wysokiej jakości. Komora na baterie dobrze pasuje i nie jest łatwa do przypadkowego otwarcia. Szybko reaguje na zmiany temperatury. - Odczyt temperatury wymaga ręcznej regulacji (o kilka stopni). Łączność bezprzewodowa wydaje się stabilna - Chociaż trochę wolno uaktualniać odczyty czasami w aplikacji Posiada Firmware Aktualizacje i nie było już jeden, który można było zastosować. To działa bezbłędnie na całej czwórce. Włączyłam Auto-Uaktualnienia jako takie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    TRV przyjechały dobrze zapakowane i wszystko działa idealnie w ZigBee2Mqtt

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Všetko pršlo przeciwko poriadku. Nemusel som pouðvaï žiadna redukcie iba som dal dol starú termohlavicu a našrouboval novú. Po vložení batérii som nastavil čas a hlavica sa automatyczneky bravala sama s Ventilom na radiatore. Bránu som spároval bez problémov s a áciou. Pridávanie watlivých hlavíc do a com spravávill pod Ča videonávodu tu: https://www.youtube.com/watch?v=jAxy7shdYR0 Zatiagril všetko grzybuje. Wersja angielska: Wszystko w porządku. Nie musiałem używać reduktorów, po prostu odłożyłem stary termoobieg i przykręciłem nowy. Po włożeniu baterii, ustawiłem czas i głowa automatycznie skalibrowała się za pomocą zaworu na grzejniku. Połączyłam wrota bez problemów z aplikacją. Dodałem pojedyncze głowy do aplikacji zgodnie z instrukcją wideo tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=jAxy7shdYR0 Jak na razie wszystko działa.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Rendben, sértetlenül megérkezett. Hibátlanul működik, de az első wifire csatlakozás még mindig a doksi többszöri átolvasása után sikerült csak (pedig nem ez az első ilyen radiátorszelep nálam).

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Świetny produkt. Łatwy do połączenia z inteligentnym domem i kompatybilny z Alexą. Wybrałem termostaty piasta 3 bramy. Naprawdę nowoczesny design z ukrytymi kluczami na termostatach. Wśród różnych w obiegu był to najtańszy, ale bardzo skuteczny. Jak polecam. Trochę długa dostawa, ale na pewno warto!! Wewnątrz komory baterii znajduje się mała czarna dźwignia, że jeszcze nie zrozumiałem, do czego to jest.Niestety, jak zwykle, instrukcje użytkowania i kojarzenia tylko w 2 językach: angielskim i chińskim.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Opakowanie jest dobre, produkt dobry, dostawa nie jest szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Termostaty działają bez zarzutu. Mój był z małym pierścieniem wewnątrz „zęby", który chwyta plastikową nakrętkę, która trafia do chłodnicy. Użyłem zaworów Callefi Musiałem usunąć ten mały wewnętrzny pierścień, żeby TRV mógł pójść na całość. Z nim na siłowniku urządzenia nie można było wcisnąć w dół na kran termostatu. Robi to jakiś czas, aby je ustawić, ale po zrobieniu działa całkiem dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Najlepsza jakość, dobry produkt, łatwa instalacja, więc... wszystko ok!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$38.99
    • US$29.76
    • US$14.99
    • US$15.99
    • US$114.87
    • US$30.99
    • US$45.34
    • US$11.99
    • US$10.49
    • US$14.99
    • US$27.51
    • US$11.99
    • US$59.34
    • US$13.99
    • US$69.99
    • US$26.99
    • US$58.68
    • US$52.99