Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Paczka dotarła szybko bez uszkodzeń. Gdy włącznik jest podłączony do sieci bez kondensatora, światło LED szybko miga i żar będzie działać idealnie. Włączyłem włącznik w ścianę. Podłączyłem schemat. Podłączyłem kondensator do żarówki LED i zadziałał idealnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Doskonały produkt. Bardzo dobra cena. Dobra jakość i funkcjonalność budowy. Ten produkt był od Moes Brand. Marka Moes jest najlepszą marką dla inteligentnych przełączników. Inteligentne przełączniki Moes działają doskonale z aplikacją Tuya bez żadnych problemów z rozłączeniem. Będę zalecał kupowanie inteligentnych przełączników od Moes Bran.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Bardzo dobre połączenie produktu zarówno z Alexą, jak i z życiem digoo, jedynym negatywnym jest to, że musisz go opatentować, aby umieścić go na ścianie! Wrzuciłem zdjęcia dwóch dziur w ścianie. Ty odwalasz robotę. Śruby bez głowy, więc można je prawidłowo umieścić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Szép kivitelezés, elegánsan egyszerű (személy szerint ez jobban teteszik, mint a Blitzwolf kapcsolói, mert azokon a méretes márkajelzés kicsit zavaró). Problémamentesen integrálható a Blitzwolf applikációba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Szybka wysyłka wszystko doskonale opakowane, aby podłączyć go do wifi musisz podłączyć bluetooth i połączyć się z 2'4gh 5gh nie jest kompatybilny wszystkie działające

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Przełącznik działa dobrze, wygląda dobrze. To bardzo dobry produkt. Połączenie z aplikacją, konto było szybkie i bez problemów. Używam go z Alexą przez aplikację Tuya. Dostarczanie ponownie szybko i bez uszkodzeń. Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Dobra jakość konstrukcji. W moim przypadku, dla instalacji, którą mam, musiałem włączyć neutralny. Wysyłka produktu zajęła zapowiedziany czas.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Wszystko dobrze, polecam...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Bardzo dobry przełącznik połączenia wifi, który nie potrzebuje neutralnego działa idealnie z Alexą Bardzo zadowolony z pewnością polecę innym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość. Doskonale współpracuje z kondensatorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 756
    • Ft2 818
    • Ft6 089
    • Ft7 051
    • Ft3 875
    • Ft18 694
    • Ft3 170
    • Ft2 440
    • Ft2 134
    • Ft21 876
    • Ft3 936
    • Ft10 578
    • Ft3 875
    • Ft8 107
    • Ft3 524
    • Ft7 310
    • Ft4 577
    • Ft5 188