Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(131)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(119)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Paczka dotarła szybko bez uszkodzeń. Gdy włącznik jest podłączony do sieci bez kondensatora, światło LED szybko miga i żar będzie działać idealnie. Włączyłem włącznik w ścianę. Podłączyłem schemat. Podłączyłem kondensator do żarówki LED i zadziałał idealnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Szép kivitelezés, elegánsan egyszerű (személy szerint ez jobban teteszik, mint a Blitzwolf kapcsolói, mert azokon a méretes márkajelzés kicsit zavaró). Problémamentesen integrálható a Blitzwolf applikációba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Wszystko jest już gotowe, wszystkie są prawidłowo prowadzone przez kondensator. Warto zwrócić uwagę na fakt, że jeśli istnieje inteligentna lampa na podłączonym wątku , (rzadko, ponieważ są one zwykle stale zasilane do korzystania z ich funkcji inteligentnych, ale mogą wystąpić) Wtedy zasilanie przełącznika nie będzie czasem idealne, czasami może być włączone tak, że lampa miga z prędkością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Szybka wysyłka wszystko doskonale opakowane, aby podłączyć go do wifi musisz podłączyć bluetooth i połączyć się z 2'4gh 5gh nie jest kompatybilny wszystkie działające

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Doskonały produkt. Bardzo dobra cena. Dobra jakość i funkcjonalność budowy. Ten produkt był od Moes Brand. Marka Moes jest najlepszą marką dla inteligentnych przełączników. Inteligentne przełączniki Moes działają doskonale z aplikacją Tuya bez żadnych problemów z rozłączeniem. Będę zalecał kupowanie inteligentnych przełączników od Moes Bran.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość. Doskonale współpracuje z kondensatorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Inteligentny przełącznik osiągnął bardzo dobrą jakość i doskonałą jakość pracy, bardzo łatwość połączenia z aplikacją

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Bardzo dobre połączenie produktu zarówno z Alexą, jak i z życiem digoo, jedynym negatywnym jest to, że musisz go opatentować, aby umieścić go na ścianie! Wrzuciłem zdjęcia dwóch dziur w ścianie. Ty odwalasz robotę. Śruby bez głowy, więc można je prawidłowo umieścić

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Jestem bardzo zadowolony. Bardzo polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Bardzo fajny gadżet.Łatwy w instalacji i bardzo pomocny.😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$6.99
    • US$17.99
    • US$17.99
    • US$5.99
    • US$16.99
    • US$57.99
    • US$10.99
    • US$254.99