Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Zajebista obsługa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Dokładnie tak jak opisano, bardzo dobra jakość. Działa dobrze z ZigBee2MQTT i CC2351. Jedynym minusem jest to, że działa jako urządzenie końcowe, a nie router w sieci ZigBee, więc musiałem dodać dodatkowe routery do mojego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Dokładnie tak jak opisano, bardzo dobra jakość. Działa dobrze z ZigBee2MQTT i CC2351. Jedynym minusem jest to, że działa jako urządzenie końcowe, a nie router w sieci ZigBee, więc musiałem dodać dodatkowe routery do mojego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Idealne rozwiązanie do instalacji Zigbee. Zmieniłem Wi-Fi istniejące i z Zigbee te (potrzebna brama). Lepsza opinia, zero Nedów neutralnych i zero relé! Bardzo miękka i cicha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Um bom produto, mas algo me fez falta em relação ao produto wi-fi, o retorno tátil que tínhamos sumiu nesta versão. Não tenho nada a reclamar, produto bonito e de boa qualidade.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Chegou ate que rápido, embalagem ok ,ele é muito bom e Fácil de instalar e por enquanto instável , funcionou perfeitamente no Hub da tuya , acabamento o padrão do mercado .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Uwielbiam te przełączniki. Idealna jak zawsze. Zajęło mi 4 tygodnie, żeby dostać się do mnie w RPA, ale zawsze warto

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Dobry produkt miał 1 lub 2 problemy ale Banggood rozwiązuje go dla mnie 🙂👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dobra jakość, design nie tak doskonały, ale prosty i czysty. Idealne połączenie Zigbee i łatwe okablowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Świetny produkt, dobrze zapakowany. Tylko zauważ, że potrzebuje centrum do pracy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 530
    • Ft7 568
    • Ft10 167
    • Ft6 224
    • Ft6 054
    • Ft17 712
    • Ft6 054
    • Ft4 916
    • Ft7 188
    • Ft9 466
    • Ft8 325
    • Ft6 116
    • Ft8 325
    • Ft3 156
    • Ft4 916
    • Ft5 896
    • Ft5 896
    • Ft2 635