Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    Zamówiłem 3 sztuki, wszystkie są w dobrym stanie. Pakiet jest dobrze zapakowany i dobrze zabezpieczony. Zamówienie dotarło wcześniej niż w terminie dostawy o 2 dni. Brak neutralnego przewodu, ale wymaga kondensatora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Towary są dobre. Dobrze spakowane. Szkło jest chronione folią. Sprzedawca polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Przybyły doskonale bardzo dobre nawet teraz test, czy wszystko działa doskonale mój elektryk i będziemy dzwonić są do gratulacji kupię ponownie i wskazać gratulacje nawet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Doskonały produkt!! Miałem problemy z wysyłką produktów ( przyszedł 3 różne jednostki z mojego zamówienia )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    To zajmuje dużo czasu, aby dostać się do Meksyku, przybywam dobrze bez pukania i usterek bez żadnych wątpliwości jest dobra opcja zakupu bez potrzeby modyfikacji niczego w instalacji elektrycznej domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Świetne produkty i bardzo piękne estetycznie. To czwarte urządzenie, które kupuję, nie ma problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Jakość godna. Szybko podłączono do aplikacji Tuya Smart. Sprzedawca polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Działa świetnie, musiał zainstalować capacyt, aby działał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    gostei só não testei ainda mas parece estar tudo legal vou comprar vamos vezes com vcs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Doskonałe i łatwe do zainstalowania i konfiguracji!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 171
    • Ft8 028
    • Ft8 531
    • Ft7 899
    • Ft5 370
    • Ft12 232
    • Ft16 060
    • Ft6 002
    • Ft8 215
    • Ft4 011