Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2021

    Dobra jakość montażu. Moduł WiFi to WB2S (bezESP). Więc nie może być pokazywana alternatywą firmware.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Mam 8 i nie testowałem ani nie miałem czasu na zainstalowanie. Ale wygląda na to, że wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Fantastyczny, bardzo prosty w instalacji i nawet jeśli nie jest kompatybilny z HomeKit działa dobrze na iOS. od poprawy tłumaczeń aplikacji, ale bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Nice i Kojot, a po tym doświadczeniu zapiszę, jak to znalazłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Czego chcieć więcej!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Tom
    BE
    21/10/2020

    Działa super 👍🏻 tylko minus 👉 brakuje mi funkcji sprzężenia zwrotnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    A termék rendben van. Azonban Csehországból 21 nap alatt ért ide a termèk ami bosszantó, hisz az oldalon 6 nap volt megjelölve. Az ügyfélszolgálat a kérdésemre, hogy mikor érkezik a termék annyit válaszolt, hogy a cseh posta a kiszállító és ezzel le is volt tudva. The product is OK. However, the products arrived here from the Czech Republic in 21 days, which is annoying, as 6 days were marked on the page. The customer service answered my question as to when the product arrived so much that the Czech post office was the supplier and was aware of it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Jól működik, csak nem lehet állítani, hogy hosszabb ideig nyit vagy zárjon! Nekem a nagy ablaknál nem nyit ki teljesen! It works well, you just can’t set it to open or close for a long time! It doesn't open completely for me at the big window!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Działa dobrze, już kupiłem pilota 433, czekając na przyjazd. Używam go do sterowania żaluzjami elektrycznymi. Miałem problemy z kalibracją, ale udało mi się skalibrować niewidomego w pozycji wstecznej... A potem wracamy do normalnej pozycji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Przybył dość szybko, działa naprawdę dobrze z sugerowanych aplikacji i doskonale z Alexa!! Nawet z opcjami, oprócz otwartych i zamkniętych, możliwość otwarcia o procent... 30%, 60% dla byłych...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 146
    • Ft7 890
    • Ft8 521
    • Ft17 677
    • Ft8 019
    • Ft4 373
    • Ft5 364
    • Ft12 029
    • Ft4 736
    • Ft2 150