Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2021

    O POJEMNIK NAO FOI ENTREGUE, JA FuI DiversAS VEZES AO CORREIO, JA TENTEI ENTRAR EM CONTATO Com O BANGOD POR DIVERSOS CANAIS E NAO KONSIGO, NUNCA TENHO UMA RESPOSTA PARA UMA SOLU ÇÃ PAGAEI PELO PIT E NAO RECEBI O MESMO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    bardzo dobra jakość materiału, łatwy w instalacji i użyciu, szybka dostawa, dobra jakość za pieniądze,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Dla obywateli Brazylii: Należy uważać przy zakupie tego produktu. Działa tylko w 220V, nie zwracałem uwagi na ten szczegół i nie mogłem go zamontować w domu. Jednak produkt wydaje się być dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Doskonały działa bardzo dobrze AAA jedyna rzecz to inteligentne życie aplikacja jest bardzo podstawowa i nie ma tak wielu funkcji jak ewelink z sonoff. Ale spełnia idealny 👌, kupię więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Szybka wysyłka, element wygląda w dobrym stanie i po prostu trzeba go podłączyć i sprawdzić, czy działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Ponownie bardzo szybkie dostawy do RPA, lepsze niż Aliexpress czas dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Przybył za 10 dni roboczych. Nie byłem opodatkowany. Dobrze zapakowane. Do tej pory działa doskonale. Spełnia to, co opisane w ogłoszeniu. Warto kupić duże korzyści kosztowe. Ładne piękne wykończenie, rozświetla Wifi Leds odbiera i częstotliwość radiowa działa dobrze Tam. Zalecane.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Doskonała jakość i praca perfekcyjnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Przesyłka trwała długo, ale przedmiot jest bardzo dobrej jakości i działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Switch działa zadowalająco, oprogramowanie dobrze działa przy wyłączniku, ale integracja z Google Home jest nieosiągalna. Powtórzony błąd, serwer niedostępny. Doceniłbym każdą radę, by naprawić tę porażkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 116
    • Ft2 419
    • Ft3 472
    • Ft4 841
    • Ft12 800
    • Ft1 508
    • Ft8 080
    • Ft5 749
    • Ft4 689
    • Ft7 868