Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tych sześciokątnych lamp. Jakość budowy jest nieco nijaki, lampy mogą użyć nieco więcej poprawy jakości kontroli, ale działają zgodnie z przeznaczeniem i wyglądają świetnie. Lampy są zasilane przez USB ( 1x1,5m USB samicy USB jest dołączony ), mały, ale przydatny pilot jest w opakowaniu, Plus klej potrzebny do przyklejenia ich do ściany ( podejrzewam, że może zostawić ślad na ścianie, jeśli planuje się je usunąć ). Nie można kontrolować lamp przez Wifi/smartfon, tylko dotyk/zdalne, Ale należy się tego spodziewać w tym przedziale cenowym. Czas dostawy był dobry, 15 dni ekspresem Banggood, dostarczonym pod moje drzwi kurierem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    One of it's kind. The best wall lights you will ever have. The colours are awsome and the combinations gives you a perfect atmosphere in your room. The touch is the most sensitive i have ever seen.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Wysoka jakość produktów. Jest w idealnym stanie i działa dobrze. Zamówienie zostało wykonane szybko i dotarło w krótkim czasie. Dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Najlepszy produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Bardzo ładny produkt. Zamówiłam 20 sztuk, ale jedna nie zadziałała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Better than expected. Beautiful product. Each piece can have different colour. Remote control has more colours than the touch mode. Great for gift. Definitely recommend it. Πάρτε το, είναι τέλειο. Αν μπορούσα να κρύψω το καλώδιο θα ήταν αριστούργημα.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    =SYM = 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Zbyt dobre oświetlenie, nie może być używane jako lampka nocna. Mam dwa pudła, to 20 sztuk. Połączyłem je wszystkie razem, działają idealnie. Zacisk jest zepsuty, jak pokazano na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    10 pcs good quality , loved that each one has a usb connector so u don't need to connect all of them together and u can separate them

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Ładne jasne, łatwe do połączenia. Nie mogę się doczekać, aż powieszą je na ścianie. Bardzo szybka dostawa do Wielkiej Brytanii. Wielkie dzięki :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 868
    • Ft4 846
    • Ft11 872
    • Ft9 005
    • Ft5 125
    • Ft1 703
    • Ft3 460
    • Ft4 615
    • Ft3 775
    • Ft35 950
    • Ft6 264
    • Ft7 587
    • Ft2 768
    • Ft6 534
    • Ft20 448
    • Ft20 388
    • Ft3 595
    • Ft28 742