Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(300)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(300)
    • 5 Star(285)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Wszystko jest w porządku, wszystko działa jak należy, tylko kiedy ma być wyłączony, to słabo świeci część świateł

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    To była miła niespodzianka, nie spodziewałem się, że będzie tak jasna i łatwa w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Doskonała lampa, bardzo jasna. Dostosowany zarówno z konsoli, jak i z aplikacji na smartfony. To też dobre dla niegłośnej muzyki. Córka jest zachwycona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Lampa jest świetna, nie jest ciężka i światło jest bardzo jasne, ma białe ciepłe i zimne kolory i rgb, świetnie działa z pilotem i smartfonem. Opakowanie nie jest najlepsze, ale działa. Mogę polecić ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    To wielka sprawa dla świata. Myślę, że za 28 euro. Oświetlenie jest idealne. Dobrze dla niego, jeśli znajdziesz poniżej 30 dolców. Sterownik pracuje do czterech lub pięciu metrów. Oświetlenie jest bardzo dobre w białych i ciepłych kolorach, i można je zmniejszyć, jeśli chcesz mniej światła. Głośnik jest stosunkowo dobrej jakości, słychać wyraźny dźwięk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Naprawdę ładny, wysoka jasność, głośny głośnik, wart 100% zakupu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Wymieniam wszystkie lampy w moim domu na te i to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam. Są one bardzo świecące, a głośniki funkcjonują w pokoju i dają mu poczucie premium. Jest problem z aplikacją ilamp, która nie łączy się łatwo - jeśli w ogóle- ale jest coś, co można przeoczyć. Zdecydowanie warto! (na zdjęciu światło jest ciepłe)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    This is the second one i bought.... Fast delivery but the pack have problem..... The panel is OK from luck...... Good smart panel choice...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Πολύ ωραίο και καλός φωτισμός!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Świetny produkt, szybka wysyłka, głośno i wyraźnie, za to pieniądze i rozmiar, głośnik i światło jest absolutnie doskonałe!! Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 860
    • Ft11 971
    • Ft14 313
    • Ft23 175
    • Ft9 235
    • Ft22 439
    • Ft12 519
    • Ft25 800
    • Ft21 703
    • Ft11 035
    • Ft13 341
    • Ft22 296
    • Ft27 635
    • Ft44 595
    • Ft35 038
    • Ft41 409
    • Ft13 207
    • Ft66 894