Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(370)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(370)
    • 5 Star(344)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/10/2021

    To była miła niespodzianka, nie spodziewałem się, że będzie tak jasna i łatwa w obsłudze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Okrążenie jest dobre Rgb jest ok Głośnik jest tylko do piosenek dla dzieci Dla mnie negatyw jest w pełnej ciemności lampa Fosforyzuje się, jeśli zamkniesz lampę w aplikacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    To wielka sprawa dla świata. Myślę, że za 28 euro. Oświetlenie jest idealne. Dobrze dla niego, jeśli znajdziesz poniżej 30 dolców. Sterownik pracuje do czterech lub pięciu metrów. Oświetlenie jest bardzo dobre w białych i ciepłych kolorach, i można je zmniejszyć, jeśli chcesz mniej światła. Głośnik jest stosunkowo dobrej jakości, słychać wyraźny dźwięk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Wymieniam wszystkie lampy w moim domu na te i to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam. Są one bardzo świecące, a głośniki funkcjonują w pokoju i dają mu poczucie premium. Jest problem z aplikacją ilamp, która nie łączy się łatwo - jeśli w ogóle- ale jest coś, co można przeoczyć. Zdecydowanie warto! (na zdjęciu światło jest ciepłe)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    This is the second one i bought.... Fast delivery but the pack have problem..... The panel is OK from luck...... Good smart panel choice...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Przybyli w stanie, ale jeszcze w celu sprawdzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Bardzo łatwy w instalacji, głośnik jest silny i światło zbyt, ale nic za dużo, jedynym problemem jest to, że połączenie z telefonem jest zniekształcone prawdopodobnie ze względu na zły Bluetooth

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Bardzo dobry produkt za te pieniądze, szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolony, gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Za dobry dla jego pieniędzy! Dla przedszkola, to prawda!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Doskonale, szybka dostawa 🚚🚚🚚🚚🚚🚚 💯 💯💯💯💯💯💯

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$48.88
    • US$65.51
    • US$36.99
    • US$35.99
    • US$31.99
    • US$29.99
    • US$64.99
    • US$42.99
    • US$77.60
    • US$63.51
    • US$36.22
    • US$29.95
    • US$56.46
    • US$32.09
    • US$108.09
    • US$49.99
    • US$61.88
    • US$150.99