Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(0)
    • 5 Star(0)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-31 06:28:17

    Very good quality shirt for the money. Took 35 days to arrive after sating 15-20 but worth the wait. Much more yellow than white but still a great shirt. Got a large and as is described

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-16 16:41:15

    I looooooovvvveeeeeee this shirt! makes me feel like the gay little farm boy of my dreams! it is however not a very breathable fabric but regardless it fits like a charm.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-05 00:38:11

    Gave this to my sister. She is happy because it’s not just fashionable but also it attracts kids as she works in social welfare industry.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-21 12:26:54

    After purchasing After all design is also great. It feels lighter to have a design than simple.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-04 16:06:04

    Love it! This shirt has an amazing print. The fabric is soft and silky. Perfect for gardening at the allotment, which is what I bought it for!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-22 12:23:11

    Medium seemed a bit big but overall amazing material and design. I should’ve got a small I’m 5’7” 135 lbs.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-09 13:38:39

    buena calidad, llegó perfecto

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-22 06:03:29

    good design

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-19 07:22:39

    what I expected

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-07 13:47:45

    great product

    Komentarze
  1 2  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>