Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/07/2019

    Nette Cam, aber Fehler in der Beschreibung. Hab die Cam 150 FOV gekauft, leider schafft die Cam bei 1080P keine 60FPS. Kann dies im Prog. zwar ändern und abspeichern, aber bei neu Start ist die einstellung wieder auf 30FPS. Nehme jetzt mit 720p 60fps auf, die reicht mir.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2018

    Received camera today, really excellent product, Sample still photo attached

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Przybyło szybko. Sam aparat jest bardzo ładny, ładne opakowanie, lekki, łatwy w obsłudze. Port USB w kamerze to mini-usb, kabel w pakiecie był wadliwy. Wydajność nisko-światła jest dość zła, nie powinno się go używać w pomieszczeniach (jeśli to był twój pomysł). To nie 4K, rozdzielczość rodzima wynosi 2,7K (maks. 30fps w tej rozdzielczości), ale w tym trybie używa kompresji mjpeg, a jakość obrazu jest różna. W trybie 1080P 60 fps z ustawieniami „super fine" wygląda dobrze. Skupienie jest stałe, ale jeśli nie jest dobre dla ciebie, możesz je poprawić, jeśli zdejmiesz okładkę i poluzujesz lub złamiesz klej, gdzie jest przymocowany do gniazdka wewnątrz aparatu, to tradycyjne mocowanie gwintu. W akcesoriach jest mały śrubokręt. Istnieje wiele rzeczy i ustawień, które można zrobić z przyciskami na kamerze, kiedy jest naprawdę ustawiony dla swoich potrzeb jest łatwy i wygodny w użyciu. Oprogramowania (okna i android) i firmware są niestabilne, jednak musiałem poświecić firmware 5x, gdy ustawiałem dwa tryby aparatu i uzupełniałem kilka dodatkowych opcji. Spodziewałem się czegoś więcej, ale nadal jestem zadowolony z zakupu. To na pewno nie jest kamera, ale dobra, wartościowa mini kamera, najlepiej używana na dronach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Świetna cena za pieniądze... Przybył do Neapolu po 21 dniach. Zamontowany na moim Hubsan dronie do filmów w rozdzielczości HD 60 Fps. Doskonała jakość filmu na 28.200 Bitrade. Bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Nie jestem pewien co do jakości obrazu, trzeba grać z ustawieniami nieco więcej. Dobrze, że prawie nie ma rybiego oka dla wąskich obiektywów kątowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Jakość wideo? Ja też latam tą kamerą na kilku poziomach. Będzie dobrze podróżował na większych samolotach i bezotartych dronach!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Świetny aparat i żadnych problemów do tej pory, z wyjątkiem czasu pracy na baterii nie jest tak długi, jak w reklamie - dostać tylko około 80 minut, a nie 2 godziny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • AsxVIP4
    AT
    03/03/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Czas dostawy był trochę powolny, 2 miesiące. Kamera działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 628
    • Ft66 962
    • Ft4 934
    • Ft8 460
    • Ft133 995
    • Ft7 324
    • Ft41 253
    • Ft2 818
    • Ft20 800
    • Ft9 165
    • Ft54 494
    • Ft27 502
    • Ft6 280
    • Ft7 755
    • Ft3 874
    • Ft10 072
    • Ft188 983
    • Ft3 169