Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3890)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(3890)
    • 5 Star(3783)
    • 4 Star(88)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/05/2021

    Produkt dotarł prawidłowo. Proces dostawy z kursorem w Lima-Peru trwał dłużej niż zakładano, więc przewidywany czas nie odpowiada faktycznemu czasowi. Pomieszczenia są właściwe (choć nie dokładnie 32 gb, to jest bardzo blisko 31,45 gb lub tak). Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Mam ich 15 i tylko 1 nie udało się. Użyj ich w komputerze i w moich kamerach. Gorąco polecam te 32gb modele. Nie próbowałam innych rozmiarów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Πολύ καλή κάρτα TF. Η χωρητικότητα είναι πραγματική και η ταχύτητα είναι πολύ καλή. Ευχαριστώ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    32 GB pierwszej karty sd micro, wysłanej bez adaptera. Używane do przechowywania romskich dla RG350 działają prawidłowo i odpierają zmiany partycji i inne zmiany na konsole linux.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    ..για τα λεφτά της ... είναι η ποίο καλή και αξιόπιστη Κινέζικη κάρτα μνήμης.... Γρήγορη αποστολή...έχω πολλές...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Bardzo dobre wspomnienia w doskonałej cenie zawsze kupuję kilka tego typu i marki bez problemów Przybywam szybko i bezpiecznie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Najlepsza chińska karta!! Wykonuje swoją pracę doskonale i niezawodnie! Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Wydaje się bardzo dobrej jakości. Przedmiot dotarł bardzo szybko, a paczka jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Kupiłem dużo tych ekscentrycznych pamięci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Wszystko dobrze i szybko, szczęśliwie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,492
    • Ft2,390
    • Ft3,757
    • Ft926
    • Ft5,591
    • Ft2,331
    • Ft2,312
    • Ft2,328
    • Ft2,390
    • Ft6,492
    • Ft1,330
    • Ft6,213
    • Ft3,416
    • Ft40,337
    • Ft7,860
    • Ft25,295
    • Ft15,225
    • Ft9,911