Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(192)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(192)
    • 5 Star(168)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/11/2020

    Naprawdę ładna piła stołowa. Dobrej jakości, ładnie zapakowane. Wygląda na to, że jest kopią Proxxon 27006 Piły Stołowej KS 230, ale z dużo mocniejszym silnikiem niż Proxxon.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Otrzymałem piłę stołową używaną, narzekać i teraz muszę przejąć koszty wysyłki do Chin, chociaż towary pierwotnie pochodzą z Republiki Czeskiej!? Dziękuję ci też! To nie jest klient - przyjazne rozwiązanie! 👎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Przybył za kilka dni. Właśnie zainstalowałem, próbowałem różnych cięć na topoli i sklejce brzozowej od 3 do 10 mm. Precyzyjne i czyste cięcia. Trochę hałaśliwy, ale w pełni zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Perfetta come descrizione. Spedizione veloce in Italia solo 5 giorni. Per balsa ed altro legno più che soddisfatto. 5 stelle.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    The product arrived very quickly, in 4 days, in Romania. It was very well packaged and didn’t even hit the box. Everything works as described. I cut a piece of glass-textured PCB from the sample and I was surprised how well and precisely it cuts, as if it had been laser-cut. I recommend this cutting machine, due to the precision of cutting, which is very important when cutting small things.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Pudełko było uszkodzone, rozerwane bardzo pomarszczone, oczywiście rzucone piłą :-(, jeszcze nie przetestowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Niezła wartość dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Nie żałuję zakupu, używam go specjalnie do cięcia drewna i plastiku, super. Akcesoria są bardzo dobre, ale mogli dodać dodatkową tarczę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    ...przybyłem wcześnie, doskonały i pracował zgodnie z opisem, właśnie to, czego potrzebowałem do małych robótek majsterkowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 555
    • Ft12 154
    • Ft10 555
    • Ft6 715
    • Ft13 434
    • Ft12 794
    • Ft12 474
    • Ft10 555
    • Ft20 153
    • Ft53 106