Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(512)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(512)
    • 5 Star(474)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/09/2021

    Biorę ten Stand Mini Drill w naprawdę dobrej cenie przez ofertę e-mail. Dobra sistem z dobrą jakością ( Plastik w niektórych częściach ma metal do podstawki i podstawy dla stabilności i trwałości (mam nadzieję). Typowy zasilacz 200V chiński, ale z narzędziem do konwersji dostarczyć. Dobrze jest również, że wraz z różnymi kluczami blokowania jest również kilka nowych węglowych szczotek do silnika.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Dostawy są bardzo szybkie. Opakowania są uszkodzone, ale nienaruszone. Wygląd jest całkiem dobry. Wykonane bez widocznych połączeń. Dość ciężki, stabilny. Rura jest twarda. Nie ma żadnych podmuchów. Dźwięk w pracy jest dość cichy. Są trzy sześciokątne klucze, klucz nabojowy, zapasowe pędzle. Wkład jest całkiem przyzwoity. Widelec jest europejski, z jakiegoś powodu sprzedawca zakłada 3 adaptery na cienkich kontaktach. W sumie, jestem bardzo zadowolony. Jedna nieprzyjemna chwila - brak głębokości, niekompletny(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Według opisu i urządzenie działa dobrze i polecam kontakt z tym sprzedawcą. Szybkość dostawy i doskonała obsługa. Podziękuj sprzedawcy i stronie Pangode

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Renben és gyorsan megérkezett. Meglepően renden van (pedig az ára miatt aggódtam kicsit), könnyen jár, minimális kotyogás tapasztalható.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Doskonałe wiertło, idealne do dokładnych dziur. Warto kupić.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Fajnie, w recenzjach wydawała się większa. Wykonane starannie, w pracy doskonałe, potężne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Praktyczne i kontrolowane wszystkie kierunki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Dziękuję bardzo dilerowi. Doskonały czas przybycia i towar. Polecam kupić ten produkt. Podziękuj personelowi. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Jestem tak szczęśliwy, że go używam!!i działa prawidłowo!!! Dzięki banggood!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 696
    • Ft30 328
    • Ft9 463
    • Ft16 242
    • Ft45 141
    • Ft7 402
    • Ft7 402
    • Ft2 134
    • Ft15 515
    • Ft10 074
    • Ft18 318
    • Ft11 527
    • Ft15 265
    • Ft7 936
    • Ft21 158
    • Ft29 623
    • Ft50 381
    • Ft7 051