Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(537)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(537)
    • 5 Star(496)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/09/2021

    Biorę ten Stand Mini Drill w naprawdę dobrej cenie przez ofertę e-mail. Dobra sistem z dobrą jakością ( Plastik w niektórych częściach ma metal do podstawki i podstawy dla stabilności i trwałości (mam nadzieję). Typowy zasilacz 200V chiński, ale z narzędziem do konwersji dostarczyć. Dobrze jest również, że wraz z różnymi kluczami blokowania jest również kilka nowych węglowych szczotek do silnika.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Dostawy są bardzo szybkie. Opakowania są uszkodzone, ale nienaruszone. Wygląd jest całkiem dobry. Wykonane bez widocznych połączeń. Dość ciężki, stabilny. Rura jest twarda. Nie ma żadnych podmuchów. Dźwięk w pracy jest dość cichy. Są trzy sześciokątne klucze, klucz nabojowy, zapasowe pędzle. Wkład jest całkiem przyzwoity. Widelec jest europejski, z jakiegoś powodu sprzedawca zakłada 3 adaptery na cienkich kontaktach. W sumie, jestem bardzo zadowolony. Jedna nieprzyjemna chwila - brak głębokości, niekompletny(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Według opisu i urządzenie działa dobrze i polecam kontakt z tym sprzedawcą. Szybkość dostawy i doskonała obsługa. Podziękuj sprzedawcy i stronie Pangode

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Renben és gyorsan megérkezett. Meglepően renden van (pedig az ára miatt aggódtam kicsit), könnyen jár, minimális kotyogás tapasztalható.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Doskonałe wiertło, idealne do dokładnych dziur. Warto kupić.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Fajnie, w recenzjach wydawała się większa. Wykonane starannie, w pracy doskonałe, potężne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Praktyczne i kontrolowane wszystkie kierunki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Ogólnie jest dobrze, poza małą niedogodnością, bo ciężko jest wyciągnąć uchwyt karmowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Dotarł cały pakiet z wewnątrz polistyrenu dobrze zabezpieczony tylko wierć krzyżowy samolot, który już miałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    /Urządzenie odebrane.. Spróbuję później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 664
    • Ft2 320
    • Ft7 249
    • Ft80 540
    • Ft11 946
    • Ft15 598
    • Ft11 614
    • Ft12 278
    • Ft22 615
    • Ft16 593
    • Ft11 946
    • Ft12 942
    • Ft48 127
    • Ft29 638
    • Ft4 979
    • Ft15 332
    • Ft15 266
    • Ft12 975