Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(507)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(507)
    • 5 Star(451)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    You can see that the packaging wasn't great, and I would prefer an actual UK kettle lead rather than an adapter, but it works. I was a little bit concerned when I opened it because part of the unit where the output cable joins the body of the PSU rattled a bit, but it works, which is the main thing. It is pretty much the only solution I could find to get around Yamaha's insane €80 PSU problem. It's basically impossible to find a 15v psu with the large connector for this amp. But this unit has interchangeable connectors and the largest one fit. This could be a seriously useful PSU to have lying around if you use a lot of electronics. Adjustable voltage with interchangeable connectors and enough ampage to power most household devices. I'm very glad I bought it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    To jest coś innego, to mój najsilniejszy normalny zasilacz, nie licząc wielkiej pułapki. Kiedy potrzebuję testu balastowego albo szukam usterki, używam go jako zabezpieczenia zasilania. Żył na stałe w miejscu z wyższą temperaturą około 45 stopni Celsjusza 2 kamery obrotowe - około 23W trwałej mocy. Bardzo się rozgrzewał, ale ciągle to robił. Jestem naprawdę szczęśliwy. Krótkoterminowe badania i pomiary są bezużyteczne, głównym problemem jest przegrzanie w długim okresie pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Jak opis, a jeszcze go nie próbowałam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dobry produkt, Działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2017

    Eine Überprüfung über eine Stunde mit 4,5 A bei 18V ergab keine Mängel. Die Spannungen im Leerlauf und bei voller Belastung (4,5A) lagen im zulässigen Bereich. Die Erwärmung bei einer Umgebungstemperatur von 22 °C war an der Unterseite des Gerätes mit 80°C etwas hoch. Ich bin damit zufrieden. Herstellerangabe: 96W, bei 12-19V max. 4,5A, bei 20-24V max. 4A. Empfehle zusätzlichen Kühlkörper (Gleichrichter wird sehr warm)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Produkt, który przyszedł 3 dni po opuszczeniu odprawy celnej, w ciągu 30 dni z ładunkiem pomiędzy. Ładunek był dostarczany w ciągu jednego dnia. Produkt ładunkowy był zbyt szorstki dla opakowania, ale produkt był w stanie stałym

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2020

    Otrzymane po bardzo (zbyt) długim; opakowanie w złym stanie. Zepsuty adapter wtyczki, większość materiału jest sprawna. Produkt zgodny; badane zmienne napięcia OK (0,5V puste); stosowanie przy 20V bez zbyt dużego ogrzewania: idealne. Leider zu lange Lieferung; Adapter kaput, andere Teilen Ist wie geschaut und fonktionniert jelit. Die Spannung geprüft a verschieden Werten und ist genau 0,5V ohne Obciążenie. Erste Bedinnung, jestem 20V ohne Heizung, jest prima.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Adapter robi to, co powinien. Jego naprawdę lekkie, choć, nie jest zbudowane z zbyt wysokiej jakości materiałów i pleśni i nie ma wyraźnych oznaczeń polarności (wskazanie na etykiecie próbuje, ale nie do końca to wyjaśnia). Nawet gdy nie jest używany, adapter robi się dość ciepły. Zalecane, aby nie łączyć się z kanałami bez nadzoru. Dla mojego zamierzonego użycia do zasilania lutownicę, która akceptuje napięcie wejściowe od 12 do 24V, dobrze służy. Im wyższe napięcie, tym większa będzie moc, tak w sposób, który może być trochę regulowany tym adapterem. Dostarczony kabel zasilający zasilający zasilacz posiada wtyczkę USA, z unijnym konwerterem. Na szczęście adapter posiada standardowe złącze C13, więc kabel z wtyczką UE jest szybko podłączony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2020

    Wysłane przez ePacket. Dość szybko, można namierzyć. Wygląda dobrze, bardzo lekki. Dodano adapter dla gniazd europejskich. Testowałem to przez kilka minut przy 12V. Całkowita długość przewodu ~2,3m.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2019

    Sokoldalú, jól használható, és elég nagy teljesítményű tápegység. Csatlakozó átalakítókkal notebookoktól kezdve, többféle eszközhöz is használható, én pl. egyelőre hangszóró gyorstöltését próbáltam ki (18v), kifogástalanul végezte dolgát. Egyetlen apró hiányossága, hogy az elektromos hálózati csatlakozójához kellett EU szabvány átalakító is, de ez előre tudható volt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 431
    • Ft4 540
    • Ft4 540
    • Ft4 159
    • Ft15 516
    • Ft17 411
    • Ft20 816
    • Ft6 595
    • Ft8 325
    • Ft5 674
    • Ft6 054
    • Ft4 916
    • Ft8 325
    • Ft13 763
    • Ft4 258
    • Ft4 258
    • Ft10 813
    • Ft18 351