Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2020

    Produkt jest dość mały, ale dobrze wykończony!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • TimVIP5
    DE
    18/12/2020

    Dostawa trwała około 2 tygodni do Niemiec. Paczka dotarła w świetnej formie. Nie mogę się doczekać budowy i latania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Zabawa w latanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Otrzymane w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Produkt był OK i kompletny w pudełku. Tylko 4 gwiazdki ponieważ został wysłany bez żadnej paczki, tylko oryginalne pudełko... A oryginalne pudełko nie było nawet zapieczętowane!!! Banggood, proszę uważaj na tych nadawców! Na szczęście produkt był kompletny i nie uszkodził. Jakość produktu wygląda na 5 gwiazdek! Ale to nie pierwszy raz. Bardzo zadowolony z produktu, smutny z nieistniejącego pakietu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Bardzo ładny mały samolot; bawi się zbudować to, co jest bardzo łatwe za pomocą instrukcji dostawców; Kupiłem komplet zestaw i wszystkie komponenty (motor, serwo) są wykonane dobrej jakości i działają dobrze; latanie jest fajne w warunkach niskiego wiatru, Nawet szybowanie nachylenia jest możliwe, jeśli masz dostępny właściwy nachylenie;

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Przybył późno, ale nietknięty. Brak instrukcji w zestawie, ale znaleziono w Internecie https://minimumrc.oss-us-west-1.aliyuncs.com/ASG-32 Instruktaż Glider-Assembly.pdf. Wygląda na poważne wyzwanie dla mnie, więc opóźni budowę aż jestem pewien, że mam) wszystko, czego potrzebuję b) dużo czasu na projekt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Super szybka wysyłka i dobrze spakowana. Paczka dotarła szybko i bez uszkodzeń. Na pewno wrócę po kolejną, Banggood jest najlepszy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Wszystko OK. który odbiornik potrzebuję do obsługi modelu z widmem Dx5e lub Dx7s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Wszystko zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 913
    • Ft21 004
    • Ft23 868
    • Ft26 157
    • Ft14 320
    • Ft5 414
    • Ft19 094
    • Ft28 808
    • Ft40 101
    • Ft28 642