Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1962)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1962)
    • 5 Star(1891)
    • 4 Star(65)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2020

    Mój ZX7-200 działa wystarczająco dobrze i jest dobrą wartością, jeśli wymagasz sporadycznego spawacza do lekkiej pracy. 3 mm pręty działają wystarczająco dobrze - mój ZX7 nie może wcisnąć 5 mm pręta, nie blisko. Więc, oszacowałem maksymalne natężenie na 130-160A, widać dość ciężki materiał, który spawałem na zdjęciach. Spawy trzymają się razem. (I, uwaga: nie jestem w żaden sposób profesjonalnym spawaczem- hobbystą) Miałem znaczną ilość rozprysku spawania i zaczyna się lepienie, a i tak robota została wykonana, Czego mogłem się spodziewać po tak niedrogim spawaczu. A może to były tylko złe pręty. Zrobiłem dwie zmiany, które jak sądzę zwiększyły wartość jak: 1) Zamontowano dłuższy i cięższy przewód zasilający - oryginał wydawał się zbyt lekki, prawdopodobnie 14, co wydaje się nieco niebezpieczne. 2) Zastąpiłem aluminiowy barek autobusowy w środku cięższym miedzianym barem autobusowym. Jeśli zrobisz mod paska, należy użyć pasty przeciwutleniającej na śrubach i połączeniach. Ogólnie, jestem zadowolony z zakupu, mimo że istnieją pewne niedociągnięcia. Tak się cieszę, że zamówiłem drugi!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Produkt pojawił się w 14 dni i przyszedł w litej 35 tl opodatkowany PTT, ale wykupiłem ubezpieczenie podatkowe Bangood zwrócił 35 tl. Mam czerwony model i 85 tl podatku i poprosiłem o zwrot pieniędzy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Doskonały artykuł, bardzo szybka wysyłka, odpowiada opisowi produktu. Radzę wymienić kabel zasilający na inny z trzema kablami i uziemioną wtyczką. Zapakowane w kartonowe pudełko.. Nie przynosi kabli, które kupiłem w tym sklepie, więc unikałem kupowania ich po wyższej cenie w moim kraju, Proszę o terminale i kaptury.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Bardzo przydatna rzecz dla mistrza domu do naprawy w domu. To nie jest tylko mniejsze dla dużych rzeczy. Spawać dość dobrze, ale nie zajmuje wszystkich elektrod - tylko rutyle - 2 - 2.5. Wydajność jest niestabilna i doświadczenie jest potrzebne do spawania. Za 30 € to całkiem dobra rzecz Bardzo ciekawe zaprojektowane dla gosposi do naprawy w domu. To nie tylko dla filmów o dużych pieniądzach. Spawa jeszcze dobrze, ale nie przyjmuje wszystkich elektrod - tylko rutynowe - 2 - 2.5. Wydajność jest niestabilna i rozwiązania spawalnicze zawsze. Za 30 € to dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Dostałem pięć dni, ale przewód zasilający jest krótki, nie ma wtyczki, nie ma kabla, kupiłem wtyczkę i zainstalowałem przewód gruntowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    This is third device from this model. Previous devices works well. At 150A position I welded 5 pcs 3 2mm electrode without pause. Original cable don not include Ground wire and plug. I must to replace cable and prepare ground point inside.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Maszyna wykonuje swoją pracę, ale działa bardzo dobrze. Nie podoba mi się tylko system zakotwiczania kabli do maszyny, gdy łatwo się rozluźniają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2020

    Niezły aparat jak na swoją cenę (kupiony za 39$).Wygodny do pracy przy maksymalnie 3,2 elektrodzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Spawacz został wgnieciony, a żółta farba popękana z przodu, ale nie obchodzi mnie to, że to coś spawa jak mój spawacz za $600 i jest takie małe. Jest to z dwóch kabli, chciałbym zobaczyć drut naziemny w cenie, ale znowu nic wielkiego. Zamierzam kupić kolejny i zobaczyć jak działają, gdy są podłączone równolegle. Powinno być ciekawie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Wielkie urządzenie spawalnicze jestem bardzo zadowolony, że łuk jest bardzo stabilny i dobre wyniki można uzyskać dla elektrod 2,5 mm należy wybrać prąd 50-80A i 3,2 mm może być super spawane z 120A urządzenie jest bardzo kompaktowe i do użytku mobilnego idealne mogę Polecam tylko lepszą maszynę, której nie dostaniesz. Świetnie spawalniczy jestem bardzo zadowolony, że łuk jest bardzo stabilny i dobre wyniki można osiągnąć dzięki nim dla elektrod 2,5 mm należy wybrać prąd 50-80A i 3,2 mm można spawać z 120A super urządzenie jest bardzo kompaktowe i do użytku mobilnego. Idealnie. Mogę tylko polecić, że nie dostaniesz lepszej maszyny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,710
    • Ft16,349
    • Ft15,423
    • Ft14,806
    • Ft5,088
    • Ft3,730
    • Ft2,465
    • Ft4,409
    • Ft4,748
    • Ft10,178
    • Ft12,338
    • Ft3,730
    • Ft3,391
    • Ft3,391
    • Ft3,119
    • Ft13,677
    • Ft9,561
    • Ft4,008