Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(471)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(471)
    • 5 Star(423)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2021

    Działa dobrze, ale trochę trudno się dogadać z Linuxem. Posiada zauważalną utajnienie (co najmniej 200 ms), więc nie do wychwytywania w czasie rzeczywistym. Na podstawie chipu Macro Silicon MS2109, bez termometru (robi się gorąco). Twierdzi, że to USB3, ale złącze, choć niebieskie, nie ma pasów szybkiego ruchu, ani nie sygnalizuje zgodności USB3, ponieważ MS2109 jest chipem USB2; Co wystarczy, jeśli użyjesz MJPEG @ 1080p30. Podobno obsługuje dekodowanie treści HDCP.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Bardzo dobrze. Przeszło moje oczekiwania. Użyję go z kamerą w kościele, ale włączyłem Xboxa 360 i działał cicho. Rozpoznany przy podłączeniu do komputera. Można używać w OBS, działa idealnie. Zostawiłem odcisk na wypadek, gdybyś chciał posłuchać dźwięku do przetestowania

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Dobra jakość, pewne opóźnienie, jak można się spodziewać, działa dobrze z podziałką, chociaż tworzy niektóre artefakty, możliwe, że z rozdrabniacza 1080/30 720/60 Chwytuje dźwięk jako wejście dźwięku, musi być umieszczony jako „słuchaj urządzenia" w oknach, aby działał Doskonały produkt za swoją cenę, niesamowite dla streamerów/youtuberów, które chcą rozpocząć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2022

    Klucz sprzętowy mini USB - HDMI jest wytrzymały i ma solidną obudowę. Pochodzi z podręcznikiem w języku angielskim, który zawiera wszystkie informacje, które musisz znać. Mogę potwierdzić, że obsługuje również 1080 60fps . (Przetestowałem go na Windows 7 i 10 za pośrednictwem OBS). Złącza są solidne i dobrze wykonane. Pobiera tylko 3,5 W z portu USB. Waga 21g i szerokość 28mm. Chociaż nie jest to USB 3.0, działa idealnie. Karta nie upuściła ramek podczas wszystkich moich testów przechwytywania. Przechwycony dźwięk jest również przyzwoity. W 1080p 60fps jest zauważalne opóźnienie. Opóźnienie jest niskie przy 720p 60fps. W 1080p 60fps jest dużo opóźnień. To narzędzie pomogło mi zrobić wiele przyzwoitych filmów na moim kanale YouTube JoGeo Techlab.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Wygląda pięknie z tym brązowawym kolorem i jakością. 10-12 dni zajęło dotarcie do Limpopo Południowej Afryki. A waga wystarczy, że poczujesz to w dłoni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2022

    Ten klucz USB HDMI jest wytrzymały i ma trwałą obudowę (wykonaną ze stopu metalu). Mogę potwierdzić, że obsługuje 1080 60fps (testowałem go na Windows 7 i 10). Złącza są solidne i dobrze wykonane. W testach zużycia energii zmierzyłem (maksymalne wejścia): 0,71A 4,99V 3,54W w trybie przechwytywania wideo i tylko 0,21A 5,01V 1,05W w trybie bezczynności. Karta nie upuściła ramek podczas wszystkich moich testów. Przechwycony dźwięk jest również przyzwoity. W 1080p 60fps jest zauważalne opóźnienie. Odkryłem, że opóźnienie jest dość niskie, gdy wybrano 720p 60fps. Dlatego sugeruję użycie tego ustawienia dla kamery internetowej lub rozdzielacza HDMI do rozgrywki. Powyżej znajduje się zrzut ekranu z rozgrywki Battlefront 60 klatek na sekundę nagrany za pomocą karty przechwytywania Mini USB3.0 HDMI i OBS. Jestem zdumiony, jak dobrze działa ta mała rzecz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Na kserete aksizei sigoura aplos prepei na po oti ftanei 1080p30hz h 720p60hz kai oxi 1080p60hz pou leei stin perigrafi tis, einai plug and play dhladh se opoio programma kai na tin baleis tin anagnorizei apefthias san usb video, an tin xrisimopoiieis gia pollh ora auth zestenete. Episeis exei ligo delay me apotelesma na min mporeis na paikseis kapoio online game pou exoun simasia ta klasmata tou deuteroleptou alla auto to problima lunete me to na agorasete ena hdmi splitter pou mporeite na breite kai me 3 euro kai gia auto pisteuo oti einai h kalhteri lush gia kapoion pou den thelei na dosei peripou 150 euro gia mia elgato capture card paradigma kai einai idaniki gia video sto YouTube h gia streams me elaxista xrimata. (btw einai h proti fora pou paraggelno kati apo Kina kai hrthe se 9 meres!)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Doskonała karta nabycia HDMI, idealna do nabycia ze źródeł zewnętrznych po wyjątkowej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Bardzo dobry produkt w świetnej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Kamera CANON 1080i50, doskonale działa z OBS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.73
    • US$5.81
    • US$4.45
    • US$37.99
    • US$8.85
    • US$51.96
    • US$5.43
    • US$5.51
    • US$5.63
    • US$6.65