Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(371)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(371)
    • 5 Star(356)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2021

    Szybka dostawa.. Ledy są o wiele mniejsze niż moje pozostałe przełączniki. Błyskawica z tasmoty i wszystko działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    To dobry rozmiar dla Arduino Mini pro, ale nie trzyma dobrych kabli, kręcących się wokół, ale nie wypadają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Bardzo dobra i kondycja pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2018

    If you're starting out with intermediate Arduino projects, you might want to consider these mini breadboards. They allow you to organize things more efficiently, especially with multiple buttons/sensors. These colourful happy mini breadboards are therefore useful. Shipping was for me also a mere 7 days, so the delivery time surprised me.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2017

    Получил через 2,5 недели, упаковано хорошо, пришло без повреждений. Качество вполне устраивает.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2016

    ottima breadboard per circuiti integrati come IC, molto utile per programmare chip come ATtiny85, l'ATmega e per usare circuiti come il 555 o altri con package a insetto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2019

    Solides kleines Arduino Steckbrett für die DIY SmartHome Freaks :D Sehr praktisch ist zudem die auf der Rückseite angebrachte Klebemöglichkeit. Meine klare Empfehlung! Lieferung wie immer schnell und gut verpackt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2018

    Arduino veya diğer devre kartı ile uğraşanların düşünüpte bulamadıkları yardımcı devre tahtası tavsiye ederim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2016

    Useful and quite inexpensive breadboards for use in prototyping DIY projects. I love them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Bardzo dobry producent bardzo szybka dostawa byłem zaskoczony Chociaż poczta strajkuje, pracując z 70% pracowników Bardzo polecam dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 204
    • Ft1 166
    • Ft831
    • Ft1 335
    • Ft2 067
    • Ft5 014
    • Ft698
    • Ft698
    • Ft4 043
    • Ft3 676
    • Ft1 335
    • Ft2 940
    • Ft2 227
    • Ft19 865
    • Ft4 963
    • Ft2 545
    • Ft2 067
    • Ft3 160