Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(225)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(225)
    • 5 Star(216)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2021

    Ret..Standardowy rozmiar przełącznika okrągłego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Dobra jak za cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo wygodne, każdy powinien mieć kilka w magazynie. Pojedynczy kontakt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2018

    Un bel set di interruttori economici e funzionali. Li ho controllati e testati (con il mitico aneng an8002 preso sempre qui su Banggood), tutti funzionanti. Uno solo aveva un piccolo difetto (uno spinotto piegato e allentato), ma considerando che me ne sono arrivati 22 anziché 20, poco male. Ho approfittato dello spinotto difettoso per smontarlo e vedere come fosse la struttura interna e devo dire che è fatta abbastanza bene, con una placchetta in metallo rigido che apre e chiude il circuito. Visto che mi è capitato di smontare anche altri interruttori di altri fornitori ed internamente erano stati fatti in maniera a dir poco da denuncia, devo dire che vale la pena acquistare questi interruttori.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2019

    La descripción coincide con el producto. La calidad y el empaquetado es excelente y el envió fue lo mejor, a Colombia se demoro menos de 20 días (con el método de envió Air Parcel Register) lo cual es excelente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2018

    Thanks again for the repaired banggood. First, there is no pageage problem. I recommend that the banggood is responsible for the customer as well. Thanks again

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2018

    I bought 20 of them and all came in separate packs. Nothing’s missing. Haven’t tested with conductivity only checked all the buttons ticking okey.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2018

    Ottimo acquisto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2018

    Cant go wring with these for small projects. Rating on switch indicates 3A/250VAC. But i would definettly not use them on more than 1A/24V

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2018

    Хорошего качества кнопки и цена не большая. Но вот размеры достаточно большие!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 043
    • Ft3 623
    • Ft11 421
    • Ft3 294
    • Ft6 090
    • Ft4 184
    • Ft3 043
    • Ft3 805
    • Ft2 282
    • Ft2 816
    • Ft1 645
    • Ft1 513
    • Ft3 577
    • Ft1 728
    • Ft1 243
    • Ft821
    • Ft2 282
    • Ft3 043