Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2021

    Łódź jest włączana, gdy jest ładowany ( dioda LED na łodzi mruga). Po tym, musisz włączyć pilota. Następnie przychodzi wiązanie ( dioda LED na łodzi jest stale w ogniu). Motorówka rzadko gubi pilota. Dlatego lepiej jest wpuścić mały akwen: basen, strumień, mały staw, kałuża:). Jeśli statek stracił konsolę, jeśli dioda LED miga, wyłącz się, a następnie włącz konsolę. Jeśli dioda LED nie jest włączona, należy wyłączyć konsolę, wyjąć łódź z wody, a następnie ponownie załadować łódź do wejścia i włączyć konsolę. Fajna łódź, niezła zabawka. Z kolei bardzo zabawne do pięt. Śruby wykonane są mądrze, jeden lewo drugi prawo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Super mała łódź z pilotem 2,4 GHz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Co za zabawna mała łódka. Po prostu ładuj i używaj. W ładnie prezentowanym pudełku ze wszystkim, czego potrzebujesz. Instrukcje są w języku angielskim, więc można je przeczytać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Zabawna, mała łódka! Działa lepiej, niż się spodziewałem. Jedyną skargą jest to, że wydaje się odłączyć się od pilota w środku użycia... Żeby nie pozwolić, by to wymknęło się z twojego zasięgu. Kupiłem go do kąpieli i korzystania z basenu z dziećmi, więc pasuje do tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Mini 2.4 Ghz (ang.). Palm-Sized RC Speedboat (ang.). Wymaga baterii 3x „AA" dla kontrolera, które mogą również potrzebować małej śruby Philips lub podobne?. Aby zapobiec poluzowaniu pokrywy baterii na sterowniku?.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Mój bratanek był bardzo szczęśliwy, nawet ma 2 prędkości i funkcja flip, jeśli wylądujesz na dachu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    conforme à la description, amusant dans la piscine 😅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    fast delivery and work very well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Odbiór był w dobrym stanie i szybki..dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Otrzymaliśmy tę łódź i nie udało się jej wydostać. Łódź używa styków elektrycznych pod łodzią, aby „włączyć" ją, gdy jest umieszczona w wodzie. Nie ma innych przełączników. Po naładowaniu w nocy, nadal nie włącza się po umieszczeniu w wodzie. Zalecam poczekać jeszcze kilka lat, aż producent wyeliminuje błędy. Oczywiście, ten produkt nie został przetestowany przed wysyłką.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.89
    • US$89.24
    • US$84.30
    • US$103.81
    • US$30.02
    • US$33.34
    • US$141.99
    • US$84.19
    • US$30.99
    • US$38.99
    • US$133.39
    • US$166.31
    • US$142.99
    • US$131.66
    • US$41.39
    • US$195.18
    • US$155.39
    • US$65.99