Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2021

    Doskonały produkt idealny do mini tokarki. Jest solidnie zapakowany w pudełko, a w nim trzy pudełka zawierające uchwyt narzędziowy / uchwyt narzędziowy, narzędzia do cięcia i nudne. Same narzędzia są dobrej jakości i wystarczająco wytrzymałe, aby wytrzymać użycie na tokarce min. Spośród uchwytów narzędzi jest jeden do nudnego, jeden do rozstania, a dwa do cięcia. Posiadam mini tokarkę SIEG C3 i aby zamontować słupek, musiałem usunąć oryginalny uchwyt i gwint, który zabezpieczał oryginalny pręt był za krótki, aby zamontować nowy zestaw do szybkiej wymiany. Na szczęście miałem zapasowe śruby M10 z wystarczającą ilością gwintu, dzięki czemu mogłem wyciąć część i użyć tego nowego gwintowanego pręta jako mocowania do nowego uchwytu narzędzia. Pręt gwintowany miał długość około 80mm, a oryginał około 65mm. Wysokość uchwytów narzędziowych jest regulowana, dzięki czemu wyśrodkowano narzędzie do środka pręta aluminiowego, którego używałem jako test z małą regulacją. Wszystko dobrze się skończyło i czekamy na szybkie zmiany postu i narzędzi w przyszłych projektach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Wygląda dobrze, powinno być ok dla mojej tokarki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    To jest wspaniałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Stanowisko narzędzi działa dobrze i dobrze pasuje. Narzędzia wkładki karbidowe działają dobrze i zapewniają dobre wykończenie. Nudny zestaw barów to kompletna bzdura i tylko jeden z dziewięciu nudnych prętów z wkładką nadaje się do nudy pozostałe 8 będę musiał zmienić wszystkie kąty cięcia, ponieważ są one pochmurzone z wyrównania. Pewnie je zniszczę i kupię nudne bary, bo są śmieciami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Zainstaluję ten zestaw narzędzi do tokarki, aby uzyskać bardziej precyzyjne prace, w tym celu wykonam niezbędną instalację. Ostrza są wymienialne, a pudełko do ich przechowywania jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Otrzymał go szybko i jestem pod wrażeniem jakości. Pierwszy raz Quick Change Tool Post użytkownika i nie mogę się doczekać, aby go ustawić. Wielkie dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Produkt spełniał moje standardy i narzędzia działają tak, jak przewidziałem. Przesyłka była szybka, a ja nadal codziennie używam narzędzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Działa cicho i niezawodnie 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Dem co obiecał, to co obiecał, to co obiecał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 502
    • Ft11 035
    • Ft13 172
    • Ft10 680
    • Ft5 084
    • Ft3 200
    • Ft5 695
    • Ft2 846
    • Ft20 294
    • Ft10 323
    • Ft9 968
    • Ft3 697
    • Ft32 680
    • Ft13 172
    • Ft11 713
    • Ft13 172
    • Ft16 733
    • Ft3 200