Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/06/2018

    Muito bom... versão chinesa do famoso Pocket Hole / KregJig... ótima ferramenta para marcenaria tanto para hobistas como profissionais... ferramenta super rápida e famosa no mundo inteiro e com um preço super justo para quem gosta de se aventurar no mundo da marcenaria ou gosta de ferramentas praticas para montar algo em casa é um acessório incrível... Produto super recomendado!... Bom e muito barato se comparado com o produto original da kreg... 5 estrelas sem duvidas +++++ Very good ... Chinese version of the popular Pocket Hole / KregJig ... great tool for woodworking for both hobbyists and professionals ... super fast tool and famous throughout the world and with a fair price super for those who like to venture into the world of woodworking or like practical tools to set up something at home is an incredible accessory ... Product super recommended! ... Good and very cheap compared to the original product of kreg ... 5 stars without doubts +++++

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Zrobiłam badanie i szybki test i wygląda na to, że działa dobrze. Oczywiście nie liczę śrub i scenicznych, ponieważ wydają się mało. Narzędzie jest bardzo interesujące i działa dobrze, może zrobiłbym przewodnik busings w nieco węższym, ponieważ ten kawałek marginesu daje końcówce zbyt dużo gry i widziałem, że idzie dotykać się do struktury. Kalibracja do wyśrodkowania otworu jest prosta, wystarczy zmierzyć grubość osi, która ma być wywiercona i przywrócić ją do skali stopniowanej, Bardzo ważne jest również skalibrowanie paska końcówki, aby nie robić dziur zbyt głębokich i ryzykować, że ma mały margines trzymania śruby. Nie mogę się doczekać, by móc to wykorzystać w całym projekcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2019

    ottimo kit , tutto in metallo completo di punta per effettuare i fori e inserto lungo per avvitare. Buono acquisto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2017

    excellent quality of aluminium durable and high value for money purchase. fast shipping to Greece less than 3 weeks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2018

    very nice product very fast delivery ok good thanks bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2017

    Очень качественное изготовление. Приспособление выполнено полностью из металла. В комплекте есть несколько шурупов и заглушек. Поставляется в жесткой картонной коробке.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2018

    After a few test runs it seems to work well. Needs clamping down hard. My first cuts in softwood left holes that were a little too long to fill properly with dowels (I have a UJK Tech Dowel Cutter because plastic clip-on trim is a bit crappy!). In oak it seemed to work fine. You have to take care when clamping not to block the holes and it's worth faffing with a hoover or the shavings tend to clog up the bit and heat it up.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Szablon wygląda bardzo dobrej jakości, miejmy nadzieję, że z (prawidłowym) użytkowania, nie poniesie szkód.... W odniesieniu do zestawu, „otwory na pokrywę" są okropne i plastikowe, ale co ważne jest szablon i jego wiertło bit... Zalecany 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2019

    Comes with some kreg screw and kreg screw cover. Could be better if more kreg screws are included. Still in working condition after creating about 40 pocket holes in 12 mm plywood, pocket hole works well. Recommended to buy/use G-clamp for better and easier working experince with this jig

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2018

    Fiquei admirado com a qualidade do produto. Só senti falta do manual de intruções que no meu não veio, mas adquiri as informações que necessitava pela internet. Recomendadissimo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$48.50
    • US$17.99
    • US$37.99
    • US$34.64
    • US$35.99
    • US$48.50
    • US$28.29
    • US$65.99
    • US$49.99
    • US$89.99
    • US$79.99
    • US$89.99
    • US$29.99
    • US$65.99
    • US$28.99
    • US$91.99
    • US$79.99
    • US$3.14