Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(378)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(378)
    • 5 Star(355)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2020

    Wielofunkcyjne mini narzędzie (wielki mały śrubokręt, dwa płaskie, dwa krzyżówki, także nożyce do drutów, stal nierdzewna, szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Wielofunkcyjne narzędzie doskonałej jakości i w dobrej cenie super godny polecenia materiał czuje się bardzo dobrej jakości!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Dobry produkt i bardzo przydatna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Bardzo dobre i szybkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Brudne i poplamione

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2017

    The tool is good quality. It is a pity that problem material remains in a small area. The residual material can only be removed by grinding and polishing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2018

    Product quality is good. Delivery is fast. Keep it together with my keys so i have a compact tool on-the-go.. Thank you banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2018

    Забавная игрушка. Этот инструмент такой маленький что кроме как сувенир его использовать не хочется. Маленький и аккуратный. Будет всегда со мной на всякий случай.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2017

    Ocupa muy poco espacio y parece robusto y de buena calidad pesa bastante para su tamaño lo que da idea de que el metal usado es bueno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2017

    made of good quality, and very small but very handy, not cheepo type product. Only this is it has strong smell of oil.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 362
    • Ft3 559
    • Ft2 345
    • Ft8 050
    • Ft8 224
    • Ft3 404
    • Ft3 404
    • Ft4 290
    • Ft2 862
    • Ft4 869
    • Ft10 219
    • Ft5 721
    • Ft2 862
    • Ft2 859
    • Ft4 646
    • Ft14 245
    • Ft2 475
    • Ft7 155