Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Dostałem urządzenie miesiąc po zamówieniu. To działa. Opis po chińsku i angielsku. Z obrazkami, zrozumiałe. Kontrola jest prosta i logiczna. Oświetlenie w magazynie. Uwielbiałam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Wszystko wydaje się być w porządku z tym inklinometrem. Używa dwóch baterii AAA. Widoczność ekranu jest dobra, a czułość jest bardzo wysoka, więc mam nadzieję, że dobrze wykona zadanie. Proste w użyciu plus niska cena jest wystarczająco dobre dla zakupu. Czas pokaże, czy są wady i jak wiarygodne w czasie jest. Jak na razie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Urządzenie zostało przyjęte nienaruszone. Bardzo przydatne urządzenie do różnych czynności związanych z pomiarem kątów. Dzięki sprzedawcy i robotnikom Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Doskonały produkt przybyłem dużo wcześniej niż się spodziewałem,,, 100% polecam do sprzedawcy,, Instagram jako KALU_projekts Za mną, dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Magnesy dwustronne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Dobry produkt dotarł na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Praca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    To prawdziwa atrakcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Świetny protraktor, bardzo dobry stosunek jakości do ceny, i dobrej jakości. Wyświetlacz odwraca się, gdy protraktor jest obsługiwany nad głową. Magnes w Gäuse trzyma protraktor bezpiecznie. Kupiłbym ten protraktor ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Γρήγορη παράδοση και το αντικείμενο μια χαρα για τα λεφτά του!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 580
    • Ft6 726
    • Ft4 162
    • Ft6 405
    • Ft12 949
    • Ft7 027
    • Ft7 399
    • Ft2 958
    • Ft13 320
    • Ft8 648
    • Ft6 405
    • Ft6 405
    • Ft12 494
    • Ft15 541
    • Ft15 169
    • Ft8 969
    • Ft5 178
    • Ft6 085