Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(206)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(206)
    • 5 Star(182)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2021

    Cześć, zamówiłem 5 kamer, dałem 5 gwiazdek, ponieważ otworzyłem tylko dwie kamery i wszystko wygląda ok, ale nie wiedziałem, że ładowarki USB muszą być wewnątrz pakietu. Otworzyłem następną kamerę i znalazłem w środku ładowarkę usb. Dlatego, proszę uważać, ładowarka usb musi być wewnątrz pakietu. W moim zamówieniu brakuje 4 ładowarek, a 1 był w środku.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Bardzo szybko się z tym uporam. Prosta obsługa, jakość obrazu jest wystarczająca i jednocześnie jest odpowiedzialna za cenę produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Szybka dostawa w ciągu 5 dni..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Przybyłem bardzo wcześnie, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Piękna mała kamera 1080P z wyraźnym obrazem i dołączonymi akcesoriami. Dźwięk jest wystarczający Instalacja CD miała pewne problemy dla tego. W końcu dało się to odczytać. Waga wynosi ok. 195g. Czas nagrywania to ponad 2,5 godziny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Przybył bardzo szybko... Produkt wygląda świetnie! Jeszcze nie testowałem!Dużo dodatków, z wieloma nawiasami. Bardzo dobry to uwielbiał! Dziękuję ci Banggood za kolejną super szybką dostawę...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2019

    Sehr handlich, gut mit der App über WL einstellbar. Gute Videoqualität. Mit PowerBank 10.000 und 64 GB-Karte und Berwegungsgesteuerte Aufzeichnung bis 25 Stunden.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2019

    great camera I recommend everyone

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Wszystkie 3 pokoje idealne i działające (nawet z bardzo daleka), super 🤓!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Jestem pod wrażeniem, dobra paczka i kompletne akcesoria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$23.99
    • US$34.64
    • US$81.99
    • US$159.99
    • US$49.99
    • US$44.99
    • US$129.99
    • US$207.99
    • US$144.99
    • US$81.99
    • US$31.99
    • US$12.99
    • US$191.99
    • US$33.99
    • US$28.88
    • US$66.66
    • US$23.55