Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/05/2021

    arrivato in anticipo , consegna rapidissima , prodotto in apparenza di ottima qualità, non ancora provato

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Bardzo dobra jakość... tak jak to jest opisane....szybka wysyłka ekspresowa... dobrze zapakowana... działa w porządku... uwielbiam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Received my order in 9 days in good condition. It works as described. I ordered a 'Blue' colour one but was given a 'Green' one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Very fast shipping.Product looks as described.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Dobra jakość, dobre wykonanie, uwielbiam to. Tylko małe pakowanie mogłoby być lepsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    happy with my Purchased wirt myn money hoply it will last ling since the battery is rechargeable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Produkt dotarł dobrze. Przed terminem... Produkt działa doskonale i bardzo funkcjonalny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Upewnij się, że naładujesz cały oddział po otrzymaniu go. Upewnij się, że jednostka leży prawidłowo na płaskiej powierzchni przed naciśnięciem przycisku lub może nie działać. Wykonuje pracę, ale nie kroi składników na drobne kawałki, może wymagać dodatkowej pracy, aby dalej rąbać nożem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Doskonała jakość i wydajność w konkurencyjnej cenie. Dziękuję, Banggood. Świetna robota, 😄👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    produto não chegou ao destinatario é favor vereficar a entrega pois não recebi a mesma.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.78
    • US$16.17
    • US$64.67
    • US$64.20
    • US$29.17
    • US$26.55
    • US$81.99
    • US$17.31
    • US$78.53
    • US$13.66
    • US$11.54
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$10.40
    • US$26.55
    • US$26.44
    • US$24.64
    • US$8.07