Opinie klientów

4.68 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2021

    Bardzo dobra jakość... tak jak to jest opisane....szybka wysyłka ekspresowa... dobrze zapakowana... działa w porządku... uwielbiam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    arrivato in anticipo , consegna rapidissima , prodotto in apparenza di ottima qualità, non ancora provato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Received my order in 9 days in good condition. It works as described. I ordered a 'Blue' colour one but was given a 'Green' one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Very fast shipping.Product looks as described.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    happy with my Purchased wirt myn money hoply it will last ling since the battery is rechargeable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Produkt dotarł dobrze. Przed terminem... Produkt działa doskonale i bardzo funkcjonalny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Upewnij się, że naładujesz cały oddział po otrzymaniu go. Upewnij się, że jednostka leży prawidłowo na płaskiej powierzchni przed naciśnięciem przycisku lub może nie działać. Wykonuje pracę, ale nie kroi składników na drobne kawałki, może wymagać dodatkowej pracy, aby dalej rąbać nożem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    produto não chegou ao destinatario é favor vereficar a entrega pois não recebi a mesma.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Kupiłem 250 ml. Jest bardzo praktyczne jak na małe ilości i wystarczająco mocne na zioła i tak dalej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    good item

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 945
    • Ft5 041
    • Ft6 417
    • Ft7 731
    • Ft3 023
    • Ft5 500
    • Ft13 754
    • Ft3 360
    • Ft17 147
    • Ft4 705