Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2022

    To działa perfekcyjnie. Dzięki, Ban Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Mini szlifierka jest naprawdę mini... ale jestem zadowolony. Szybka dostawa, według mnie za tydzień z Hiszpanii do Niemiec. Zobaczmy, jak się zachowa w pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    Ja ich habe gestern gekommen und heute mit mini Schleifmaschine super als zu gross . Ich habe mein bauen für Märklin, Revell und au h Holz machen. Danke....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Przesyłka z Hiszpanii przybyła kilka dni przed terminem i bardzo ładnie zapakowana. Szlifierka jest zmontowana, wystarczy ustawić tylne podparcie. Jest to prosta rzecz z dostarczonymi narzędziami - klucz sześciokątny (patrz zdjęcia). Najpierw taśma szlifująca jest usuwana przez dokręcenie dwóch rolek oznaczonych na czerwono. Następnie poluzuj dwie śruby i jedną nakrętkę. Za pomocą linijki umieszczonej na rolkach, ustaw niewielką lukę tak, aby pasek nie ślizgał się na podporach. Całe urządzenie jest małe i nie nadaje się do prawdziwego producenta noży, ale do celów hobby odpowiada mi. Jestem zadowolony z tego zakupu w BG ponownie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Bardzo ladna maszyna..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2022

    Nie za bardzo. Wykona lekkie zadania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Śliczna mała szlifierka do pasków. Kupiłem go za 29.99 €. Jest to warte swojej ceny i zbudowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Ta szlifierka taśmowa jest pięknie wykonana i jest bardzo przydatnym dodatkiem do mojego warsztatu hobbystycznego. Materiały używane w budownictwie doskonale nadają się do projektu i zastosowania. Szlifierka taśmowa jest cicha i gładka w użyciu i polecam ją. Pakiet został jednak zawiedziony, ponieważ został dostarczony z kilkoma zamiennymi pasami, które były zbyt szerokie, aby pasowały do maszyny. Czekam na odpowiedź Banggooda, by rozwiązać tę sprawę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Bardzo szybki sprzedawca wysyłek wysoce zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Góra maszyny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$18.99
    • US$21.99
    • US$22.99
    • US$45.39
    • US$102.99
    • US$74.75
    • US$116.99
    • US$85.46