Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Audiometr LED w wersji stereo, bardzo piękny i z doskonałymi wykończeniami. Po to, żeby umieścić go przed wzmacniaczami, żeby zobaczyć poziom dźwięku wyjść, jeszcze go nie użyłem, ale na razie jestem zadowolony. Polecam zakup 😊 W czasie dostawy i bez problemów z opakowaniem 👌👌

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Otrzymałem produkt, ale płytka obwodu była bez komponentów. Potrzebuję pomocy. Otrzymałem produkt, ale płytka obwodu nie miała części.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bazilpo
    GR
    26/11/2021

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Dobry wumometr. Spawanie diod powinno być bardzo dobre, aby połączyć szpilki. Brakuje mu jakiejś metody mocowania na panelu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Dobry Vumer z różnymi funkcjami, jest polecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Podłączyłem się bezpośrednio do wyjścia odbiornika bluetooth. Dostał pudełko. :-)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    To tylko lutowanie części, jeszcze nie testowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    System działa bardzo dobrze, ale ma dwie drobne wady. Lutowanie diod LED musi być wykonane z dużą ostrożnością, ponieważ szpilki są bardzo blisko siebie, czasami produkowane są blaszane mostki, które muszą być zadbane, aby je rozwiązać. Mały przycisk zmiany światła jest bardzo mały i umieszczony jest w punkcie niedostępnym z zewnątrz systemu, można go zmienić innym przyciskiem (tak jak to zrobiłem) i idzie idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Ładne kolory, różne efekty Cena wywoławcza: | - Brak opisu - Mały zakres napięcia wejściowego od ~84 mV (2. zielona dioda LED) do 148 mV (czerwona dioda LED) * Informacja: SGND = uziemienie sygnału i PGND = zasilanie są połączone tak czy inaczej * Info: szerokość pasma wydaje się być w porządku od 200 Hz do 20 kHz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 139
    • Ft1 299
    • Ft4 229
    • Ft973
    • Ft3 415
    • Ft2 389
    • Ft1 706
    • Ft2 601
    • Ft3 073
    • Ft2 627
    • Ft5 043
    • Ft2 731
    • Ft2 256
    • Ft2 243
    • Ft3 415
    • Ft3 903
    • Ft4 772
    • Ft7 897