Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/08/2021

    To działa świetnie dla mojego wii rozdzielczość jest prawie taka sama jak bezpośrednia wtyczka do starego telewizora lub innego ekranu Jest z kablem USB, który nie jest zbyt wytrzymały, ale robi swoje! Polecam, jeśli nie używasz go do odłączenia z dowolnego źródła zasilania, jak kabel hdmi i usb, to upewni się, że dłużej utrzymuje się świetna jakość i cena urządzenia nie zapominaj, że potrzebujesz odpowiedniej wtyczki, aby się w nim zmieścić, jeśli Rozumiem, że urządzenie ma konektory żeńskie, a twój kabel musi mieć konektory męskie, jeśli nic nie jest podłączone, nie daje ekranu sygnałowego, działa tak, jak powinien nie widzieć różnicy między 720 a 1080, ale to jest wii to sam świetny produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Produkt w doskonałym stanie wysyłki tylko według mnie powinien być wyposażony w zasilacz. Polecam 🔌🔌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    To działa świetnie, żeby przenieść wideo z moich starych kaset wideo z magnetowidem na mój komputer. Szkoda, że nie ma tu super szczupłych kabli RCA i krótkiego HDMI, żeby było gotowe do wyjścia z pudełka. Działa świetnie i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    OK

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Преобразователь работает отлично.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Działa! Odtwarzacz VHS do tego urządzenia, a następnie HDMI z urządzenia do karty HDMI do USB (wtyczka) i mam obraz i dźwięk w moim Apple Macbook Pro do nagrywania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Good for the price. Output is, as expected, like a VHS video. I would have thought ideal to connect old domestic CCTV cameras to newer monitoring equipment.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Super cool and working converter for hdmi, not sure for the amelioration of quality although..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Element działa i jest łatwy w użyciu ze starymi kamerami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 578
    • Ft3 578
    • Ft5 466
    • Ft3 903
    • Ft3 757
    • Ft3 005
    • Ft4 098
    • Ft3 757
    • Ft3 005
    • Ft7 517