Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2020

    Ten produkt ma 9 zdjęć, tylko 2 zdjęcia mówią, że nie zawiera super kondensatora i jest napisany małą czcionką w prawym dolnym rogu. Chociaż ta płyta ma bardziej przystępną, kupiłem ją droższą. To oszustwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Towar nie jest tak dobry jak na zdjęciu. czterometrowe obrazy, że dostawa otrzymała trzy mosfety

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Przetestuję to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Potrzebowałam spawacza i zasiałam to na Banggood nie przeczytałam instrukcji, kiedy ją otrzymałam. Byłem tylko układem sterującym z drutami i sondami. Muszę kupić 2x3000 kondensatorów farad, których Banggood nie ma.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2020

    Dobra Oceniony w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    You guys sent me the wrong spot welder I has to save up money to buy this spot welder I had to buy a prepaid credit card and then I ordered a spot welder and nickel strips I got the nickel strips but I got the totally wrong spot welder I need u to send me the one I ordered please..thank you ...marc carlson

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Przedmiot otrzymany w dobrym stanie. Tyle że nie było instrukcji, co trzeba zrobić, aby to zakończyć. Dopiero po obejrzeniu obrazu, rozumiem, że akumulator musi zostać zakupiony. Chciałbym więc, aby załączył pan instrukcję lub instrukcję, aby powiedzieć, co jeszcze należy zrobić, aby to działało. Dzięki za dostarczenie mi tej szpady.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Produkt dotarł do mnie, ale nie nadaje się do użycia, ponieważ trzeba uzyskać super potępienie, że będzie trudno je uzyskać również potrzebuje aktualne źródło 5V DC jest pół zakupu nie znalazłem dobrego kup mnie będzie to wszystko problem, ponieważ to nie jest Gotowy sprzęt do użycia Chciałbym, aby sprzęt kosztował więcej, ale również jego użycie, aby być natychmiast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Bateria nie wchodzi, nawet jeśli mówi, że to montaż baterii, a w pewnym sensie jest oszustwem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Jest to interesujący produkt i dobrze pracować Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 137
    • Ft23 231
    • Ft60 471
    • Ft68 746
    • Ft17 273
    • Ft4 408
    • Ft50 922
    • Ft4 039
    • Ft76 385
    • Ft21 710
    • Ft19 848
    • Ft75 726
    • Ft68 011
    • Ft19 396
    • Ft25 459
    • Ft21 685
    • Ft14 765
    • Ft4 771