Opinie klientów

4.73 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TimVIP5
    DE
    09/01/2020

    Góra dostawy, opakowanie ok (bez wyściółki lub podobne). Brak uszkodzeń. Plastikowa część okien jest niestety bardzo brudna i klejona. Laserowe części wycięte. Kit wygląda na kompletną od pierwszego wejrzenia. Nie mogę się doczekać planu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2020

    Jeszcze latać, ale świetna zabawa w budowanie. Laser trochę się chwieje i musi być przycięty. Ogólnie bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    very god but did not have instructions

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    great little kit, received in good condition

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Jest bez instrukcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2018

    Nice model but the black prop that comes with the motor version is too long and the orange one shown on the pictures is not available on BG :( so either have to cut it shorter or leave the running gear longer to keep the prop off the ground. either way, a bit of a shame spoiling an otherwise good plane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2017

    Looks like a great plane but how Can I build it with out a manual. Right now all I have is a bag of balsa wood with no way of knowing how to build it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LesVIP3
    US
    22/02/2018

    Item as described. Packaged well. Timely shipping. Nice model. This is my second Cessna 182. Still no instructions though which is unfortunate.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2019

    increible!! aunque opte por meterle un motor brushles en vez del convencional. servos de 9gramos quedan grandes mejor de los peques

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2018

    As described but my hands are short and stubby, but I have fun putting together

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 231
    • Ft56 507
    • Ft27 200
    • Ft19 741
    • Ft21 713
    • Ft10 086
    • Ft12 376
    • Ft13 614
    • Ft86 810
    • Ft36 422
    • Ft73 373
    • Ft30 016
    • Ft30 468
    • Ft17 327
    • Ft25 374
    • Ft11 005
    • Ft29 233
    • Ft13 273