Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/07/2021

    Ładna potężna próżnia! Skrzynka jest nienaruszona i nie ma żadnych uszkodzeń we wszystkich narożnikach. (Niezła obsługa produktu dostawcy logistyki. Wierzę, że jego Ninja Van w Phils). Zadowolona klientka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Cool mini vacum, potężnyl jak na swój rozmiar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Super mała maszynka. Zaskakująco dobrze ssie i jest w stanie nadmuchać balon 80cm. To dla mnie bardzo dobre. Tylko jeśli dostaną filtry zamienne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Bardzo pomocny, mały, szybko przyjechał, czyści bardzo dobrze trudne miejsca, mój przybył wielki, nie wiem, czy ma inny kolor. More jest bardzo przydatnym narzędziem, odkurzanie włosów, brud, brud itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Wygląda dobrze i przenośne. Dobre dla małych elementów, takich jak laptopy i chciałbym, żeby zaopatrzyli w nią ładowarki ścienne jedyne co na USB mówi używać ładowarki 5V, nie wspominając o AMP czy MILLI-AMPS na ładowarce.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    One week shipping time to Italy (from EU). Good construction and good power. Very satisfaiied!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Ładnie i silnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Nie mogę znaleźć światła, które zmienia się na zielone z czerwonego, gdy jest w pełni naładowane. Nic nie wskazuje na to, że jest to 8000Pa wysokiej próżni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Dobra moc ssania. Kabel do ładowania jest gorący (gorący niż zakładano) podczas ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    Decent power, vacuums dust and small dirt, excellent for keeping table and shelves

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$229.99
    • US$330.32
    • US$62.99
    • US$155.99
    • US$77.99
    • US$96.59
    • US$55.34
    • US$11.99
    • US$8.99
    • US$7.99
    • US$10.27
    • US$27.99
    • US$31.99
    • US$30.03
    • US$8.07
    • US$5.98
    • US$28.75
    • US$66.20