Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(654)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(654)
    • 5 Star(591)
    • 4 Star(55)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2020

    Ładny pojazd, oczywiście za cenę, zawsze mamy to, co płacimy, żaden cud po tej stronie. Dobrze się bawiłem z tą mini zabawką, ale nie mogę się doczekać, aby otrzymać 2 zamówienia, aby zrobić obwód i zagrać kilka. Nadal mam nadzieję, że życie będzie dobre, pomimo ceny, trzymam kciuki.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Produkt dotarł w czasie bezpieczny dźwięk, najlepsza autonomia baterii na 3 minuty ładowania plus reflektory i światła stopu szczerze najlepszy samochód RC, ponieważ jest w skali 1/64 i to również z małymi stożkami naprawdę dobry produkt bardzo wysokiej jakości 5 gwiazdek sprzedam go! Dzięki, na pewno znowu się uda.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Wyglądają na świetne do wyścigów. Polecam te z dziećmi, z nadzorem dorosłych. Przybyli bardzo szybko i wyprzedzali, kiedy ich oczekiwałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Good fun! :) Awsome. My kids love it. The red ones spoiler fel off alredy, but it is dosent matter. :) Nagyon jó szorakozás mint felnőtteknek mind gyerekeknek, kis helyen elfér, jól hordozható, a rövid használati idő nem zavaró, jó versenyeket lehet rendezni. :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Bardzo ładny i zabawny mały samochód. Wszystko działa dobrze. Dostarczanie jest powolne, chociaż spodziewany czas dostawy wynosi 12 dni (od CZ), otrzymałem paczkę tylko w ciągu 30 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Świetny mały samochód, mój pies chce go zjeść. Ale nie lubi chodzić prosto, grać z uprzedzeniem kierownicy i sprawdzić, czy nie mogę tego uruchomić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo zadowolony z produktu, jest równy ze zdjęć. To działa bardzo dobrze światła wyglądają rodzice 😉😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Towar był zapakowany tylko w torbę. Lekko rozbity papierek. Samochód to dobra zabawka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Samochody jeżdżą dobrze. Jeden z nich miał wadę w fabryce. Drut antenowy nie był przymocowany do tablicy kontrolnej. Dałbym produktowi 3 gwiazdki, ale mój bratanek jest naprawdę zadowolony z samochodów. Proste w obsłudze w miarę dobre kontrole, które są reagowane i są świetne do jazdy wewnątrz domu ze względu na ich wielkość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Proste

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 577
    • Ft3 447
    • Ft3 875
    • Ft3 051
    • Ft11 283
    • Ft5 799
    • Ft211 610
    • Ft6 104
    • Ft6 696
    • Ft2 818
    • Ft32 060
    • Ft51 969
    • Ft14 043
    • Ft22 593
    • Ft28 395
    • Ft16 211
    • Ft7 326
    • Ft5 799