Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(669)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(669)
    • 5 Star(603)
    • 4 Star(58)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Produkt dotarł w czasie bezpieczny dźwięk, najlepsza autonomia baterii na 3 minuty ładowania plus reflektory i światła stopu szczerze najlepszy samochód RC, ponieważ jest w skali 1/64 i to również z małymi stożkami naprawdę dobry produkt bardzo wysokiej jakości 5 gwiazdek sprzedam go! Dzięki, na pewno znowu się uda.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Wyglądają na świetne do wyścigów. Polecam te z dziećmi, z nadzorem dorosłych. Przybyli bardzo szybko i wyprzedzali, kiedy ich oczekiwałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Good fun! :) Awsome. My kids love it. The red ones spoiler fel off alredy, but it is dosent matter. :) Nagyon jó szorakozás mint felnőtteknek mind gyerekeknek, kis helyen elfér, jól hordozható, a rövid használati idő nem zavaró, jó versenyeket lehet rendezni. :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Bardzo ładny i zabawny mały samochód. Wszystko działa dobrze. Dostarczanie jest powolne, chociaż spodziewany czas dostawy wynosi 12 dni (od CZ), otrzymałem paczkę tylko w ciągu 30 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo zadowolony z produktu, jest równy ze zdjęć. To działa bardzo dobrze światła wyglądają rodzice 😉😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Towar był zapakowany tylko w torbę. Lekko rozbity papierek. Samochód to dobra zabawka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    /Wiele porażek Mam dwa identyczne samochody. Jeden z nich nie został naładowany. Próbowałem zmienić miejsce. Benehan nie działa?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Proste

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Kocham te rzeczy! Nie mogę przestać ich dostawać, wszyscy je kochają!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    To super mini samochód w puszce, więc dobrze się go nosi. Jest to zabawne w kontrolowaniu i jest również dobre dla dzieci do zabawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 184
    • Ft13 451
    • Ft19 335
    • Ft10 974
    • Ft11 895
    • Ft11 354
    • Ft23 923
    • Ft1 078
    • Ft7 634
    • Ft26 218
    • Ft9 928
    • Ft20 318
    • Ft14 382
    • Ft11 521
    • Ft9 010
    • Ft17 031
    • Ft32 091
    • Ft35 723