Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Bardzo dobry...Łatwa konstrukcja i elementy zobaczyć dobrze podświetlone. To świetny model.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2018

    A really lovely and complete kit! Well cut balsa and plywood, tissue, decals, carbon rod for reinforcements, small screws, magnets, adhesive hinges.. even two o-rings for the wheels.. great! The cardboard package did its job at protecting the parts, everything arrived in perfect shape The building instructions that you can download from here are very good too. Very happy, I'll surely buy more kits from this vendor!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2018

    beautifully cut small scale model with all the fittings required; well packed in a cardboard box that took some damage in transit, but protected the contents perfectly

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2019

    Have had better boxed micro models. This arrived a little damaged, although the contents seem intact. No instructions, but expect a 'comprehensive' a set of pictorial guides online. Balsa and ply appear finely laser cut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Element wysokiej rozdzielczości, postępuj zgodnie z instrukcjami servoshop.uk.com. Możesz je oglądać za darmo, i kupić małe piloty i szprychowe koła (od firmy Tony Ray's), co ja zrobię. Tutaj kupujesz wszystkie części elektryczne. I wyślę ci zdjęcia budynku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Świetny model. Części pasują ładnie. Transport może być ulepszony, ponieważ pudełko było pokryte tylko folią i było dość rozgniecione. Na szczęście wszystkie części przetrwały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Bardzo dobry zestaw balsa, miła jakość i komplet. Zamówiony z rekwizytem i motorem, budując go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Ładny zestaw, niestety to trochę potrwa, bo mam wszystkich przed sobą, nie mogę się doczekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Piękny zestaw, wart swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Zestaw dobrze wykonany i łatwy w budowie. To już drugi, jaki kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$149.49
    • US$191.72
    • US$39.26
    • US$33.52
    • US$35.56
    • US$103.14
    • US$82.81
    • US$144.89
    • US$47.34
    • US$138.59
    • US$20.99
    • US$90.08
    • US$69.99
    • US$160.53
    • US$38.10
    • US$80.49
    • US$136.84
    • US$239.99