Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2019

    The sound is exquisite, transparent and natural - Low cost, High quality material, Ease of us - If you need a comfortable, multifunctional and a good thing, take it.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2020

    Moje zamówienie z Banggood przybyło w idealnym stanie. Zaufanie i zaangażowanie dla klientów Nois

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Dobrze zapakowany i działa idealnie w porządku za tanią cenę - Dziękuję bardzo za dobrą pracę i szybką dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Dobra moc, zrównoważony dźwięk - wysoka jakość, niska cena i działa świetnie. Świetna cena za pieniądze. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2019

    This little "beast" is roaring loud and clear!. Well packed and works perfectly fine for a cheap price!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2019

    Достойный усилитель Правда не 20 Вт б а где-то 10 Вт. Высокие и низкие есть. Один из самых дешевых. Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Wzmacniacz jest bardzo mocny w porównaniu do małego rozmiaru. Dobra moc i zrównoważony dźwięk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Dobre wzornictwo, dobra jakość, bezpieczne pakowanie i wysoka cena. Wzmacniacz jest dobry - Dźwięk jest przyjemny i wystarczająco mocny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Najlepszy występ w tej cenie, dobry i czysty dźwięk kryształu. Ta jednostka ma ładniejszy dźwięk i sterowanie basowe/treble.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2020

    Bardzo dobry produkt prawda brzmi super dobrze z tym klaksonem wyjmują wszystkie soki które kocham

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$97.99
    • US$59.99
    • US$67.99
    • US$29.99
    • US$17.31
    • US$17.31
    • US$109.71
    • US$39.26
    • US$33.48
    • US$105.09
    • US$15.00
    • US$163.79
    • US$25.99
    • US$98.16
    • US$20.78
    • US$114.39
    • US$28.99
    • US$17.31