Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(289)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(289)
    • 5 Star(279)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/02/2021

    Szybka wysyłka i dobra dostawa. Zamówiłem 2 kawałki pamięci 32 GB. Bardzo ładny produkt, który działa zgodnie z obietnicą. Podoba mi się adapter SD i plastikowa walizka. Kupię ich więcej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dobra jakość kart. Natychmiast rozpoznany przez mojego smartfona. A dla tych, którzy nie mają zbyt wysokich wymagań, jest dyskretny nawet dla dronów i kamer działania. Wyjątkowy stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Produkt dotarł dobrze dziękuję Bankwood dziękuję producentowi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Mówi, że jest 128 giga, potem wkładasz do urządzenia i brakuje około 7 giga. Nie szkodzi. Mam o wiele więcej koncertów niż zacząłem i cena niewiarygodnie niska. Jeśli chodzi o transport, dotarł tu bez żadnych uszkodzeń. Mimo, że jest mały, nadal daję 5 gwiazdek. Dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    działa jak należy, po sprawdzeniu pojemność karty jest prawdziwa, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Normalna karta microSD w dobrej cenie. Używam go do pleyeru audio, który nie wymaga dużych prędkości transferu, więc dobrze działa. Zawiera pudełko z adapterem SD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    To było dobrze zapakowane i super szybka nuta 💯

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Wszystko w porządku, niezawodna karta TF.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    me llegó el pedido en perfecto estado, 21 días aproximadamente, el detalle fue que cambiaron de mensajería, del resto todo bien, otras compra más en Banggood 🔥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    I bought a few pieces of these TF Card Flash Cards, they came out fine. They are functional for normal use on a mobile phone and the like are sufficient. Price / performance perfect. I recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 985
    • Ft10 717
    • Ft2 519
    • Ft4 367
    • Ft5 095
    • Ft2 835
    • Ft14 564
    • Ft3 639
    • Ft4 001
    • Ft6 915
    • Ft2 519
    • Ft2 182
    • Ft4 348
    • Ft5 568
    • Ft4 367
    • Ft3 781
    • Ft2 182
    • Ft22 210