Opinie klientów

4.82 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2018

    Me ha sorprendido por su calidad, es muy bonita el cierre es muy fuerte, el iman agarra en cualquier posición, muy recomendable!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2018

    J'ai fais une erreur lors de ma commande, j'ai demandé par chat l'aide à un vendeur, qui très aimable a pris ma demande en compte et tout s'est très bien déroulé ce qui m'a permis de commander et de recevoir le bracelet de me rêves dans les délais prévus, bravo à Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2018

    товар так долго шёл без трек номера, но все таки доехал. спасибо качество отличное. Все подошло отлично смотрится.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2017

    Das Band wird mit zwei Stiften zur Befestigung geliefert. Ich bin im speziellen von der stufenlosen Einstellung und dem Magnetverschluss begeistert. Man muss keine Glieder umständlich entfernen. Der Magnetverschluss hält auch bei normaler Büro und Gartentätigkeit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2017

    the band has good quality and good looking ,and comfortably stands on wrist. the seller shipped the item just 2 or 3 days after purchase. thanks to banggood website.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2018

    Well since the pins are missing its no use for me and i can't realy say my opinion. Sorry

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2018

    Buena correa de 22 mm con cierre magnético, se ajusta a la muñeca perfectamente, estoy contento con la compra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2017

    un ottimo cinturino per il mio gear s3 lo consiglio

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2019

    todo correcto, por poner una pega, solo el tiempo de entrega por lo demas ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2018

    Ótimo produto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,270
    • Ft15,322
    • Ft14,682
    • Ft3,638
    • Ft2,974
    • Ft4,806
    • Ft2,974
    • Ft4,892
    • Ft4,853
    • Ft8,036
    • Ft7,143
    • Ft8,929
    • Ft7,143
    • Ft2,974
    • Ft14,884
    • Ft7,738
    • Ft5,654
    • Ft9,823