Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/09/2021

    Niesamowity produkt, idealnie zapakowany. Bateria jest trochę starsza (rozładowana przez dostawkę), ale działa dobrze po naładowaniu nocnym. SW jest bardzo rzeczywisty, wiele SW zainstalowany w nim prawdziwy Android. Opcje 429 i 1553B oznaczone jako niezainstalowane, ale nadal dostępne w menu. Respose jest OK, wyświetlacz dotykowy jest wrażliwy i wystarczająco jasny. Wyjście HDMI działa idealnie do 1080p, Wifi jest również czuły i OK, tylko Miracast wydaje się być trochę leniwy, ale może to być problem mojego telewizora (nawet odlewy z telefonu lub laptopa działają dobrze). Ale to nie jest żaden problem. Przydatne jest również działanie Ethernetu. Duże 28mmple, 1GSa/s na 1 Ch, a następnie spada (pół na 2ch i 4ch). Blisko 6GB pozostaje dostępny dla Twoich danych, również 2GB RAM jest w pełni OK dla aplikacji. Hałas jest OK, opcje dekodowania są przydatne. Tylko niektóre wyjście synchro byłoby świetnie mieć do niego, żadnych innych problemów jak dotąd. Przetestujemy to w praktyce, ale wygląda na to, że jest to dobra oferta (kupiona w akcji). Mogę to polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    O używać To1104 przez około rok i zdecydowałem się zamówić tą dotykową i hybrydową wersję. Produkt jest zgodny z opisem na banggood i dotarł w 9 dni do indyka. Produkt działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Gorąco polecam znajomym, którzy kupią z Turcji. Przyszło w ciągu 11 dni, nic wręcz przeciwnie. Aras ładunek dostarcza produkt do Państwa w ciągu 48 godzin od lądowania w Turcji. Produkt, moim zdaniem, jest jeszcze bardziej funkcjonalny i sprawny niż Ds1104z, posiada własną baterię, która może być używana w oderwaniu od linii miejskiej, to ogromne plusy. Ekran dotykowy to sukces. To urządzenie, które chciałbyś, żeby było trochę większe, a ekran nie jest mały, i może jest dwa razy większe. Jakość sprzętu i sondy są bardzo dobre. Lek może być również stosowany jako tabletka. System operacyjny Android był używany jako lekki, ale to nie problem. Skoro głośnik jest zaprojektowany dla własnej funkcji, nie oczekuj zbyt wiele, jeśli wejdziesz na YouTube czy coś, ma funkcje jak dekod «, więc jest używany jak 4-kanałowy analizator logiki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Zamówiłem model STO1104C z baterią. Po pewnych kłopotach z wybranym sposobem wysyłki, urządzenie zostało dostarczone stosunkowo szybko, dobrze zapakowane i w bardzo dobrym stanie. Cztery sondy, jeden ochraniacz ekranu i zasilacz z kablem dla mojego kraju. Przetestowałem urządzenie używając tablicy demo znanego producenta oscyloskopu i nie miałem żadnych problemów podczas testów, w tym dekodowania protokołu. Urządzenie nie miało żadnych problemów w teście przepustowości, mimo że przekroczyłem 100MHz. Wyjście HDMI też działa dobrze. Wyświetlacz jest błyszczący, ale zaopatrzony ochraniacz zmienia go w matową powierzchnię, która jest bardzo przyjemna w dotyku i zapobiega pozostawieniu odcisków palców na wyświetlaczu. Jestem bardzo zadowolony zarówno z zakresu funkcji, jak i jakości wykonania i mogę polecić urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Najbardziej podoba mi się zapalnik, wygląda na stabilny na Arinc429 100kgbs, komunikat wygenerowany przez Feeltech FY6600, zablokowany z danymi etykiet. Poza HDMI osiągnęło 1080p. Warto kupić jako przystępne i użyteczne funkcje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Zakres jest doskonały, świetne funkcje i wszystko działa bardzo dobrze. Prawie dałem mu 3 gwiazdki, bo kiedy go otrzymałem, przedni panel dotykowy był częściowo oderwany od obudowy. W ciągu tygodnia odłączył się jeszcze bardziej. Pewnie nie ma to wpływu na to, jak działa, ale na moją opinię o jakości. Ekrany nie powinny się odklejać, a klienci nie powinni być proszeni o przyklejenie go z powrotem. Za te pieniądze oczekuję wysokiej jakości sprzętu i firmy, która chce naprawić rzeczy, które są wadliwe, gdy je otrzymamy. Więc, choć podoba mi się celownik, nie będę kupować więcej sprzętu Micsig, są inne możliwości, a wielu z nich dba o swoich klientów i jakość sprzętu, który sprzedają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Jestem bardzo, bardzo zadowolony z mojego nowego zakresu. Bateria nie naładowała się w pełni, ale Banggood bez żadnych problemów ponownie wydał zamiennik. Istnieje tony pro, ale moim zdaniem, nadal jest miejsce na pewne usprawnienia bez opuszczania tego przedziału cenowego: - Tylko dlatego, że jest to urządzenie Android czasami opuszczasz środowisko oscyloskopu, wtedy wygodnie byłoby przełączyć się między aplikacją a oscyloskopem; Sposób, w jaki jest ustawiony teraz musisz wrócić do ekranu domowego i ponownie wybrać aplikację oscyloskopu; wymaga to czasu i koncentracji z dala od zadania pod ręką do nawigacji, kiedy wolisz po prostu być w stanie przełączyć się w tę i z powrotem za pomocą jakiegoś przycisku - Ten niebieski kolor menu nie jest bardzo atrakcyjny, nie jest łatwy dla oczu i byłoby ulgę, aby móc zmienić między kilkoma różnymi - Nie mogę się doczekać przycisków światła wstecz na wybranych kanałach - Czekam na aktualizacje fal czasu rzeczywistego na ekranie - Istnieją dwa miękkie przyciski na ekranie do regulacji pionowej formy fali w górę lub w dół; nie mogę się doczekać, aby zobaczyć, że zaczną one przyspieszać, jeśli nadal naciskasz; dziś każde pchnięcie jest jednym (drobnym) przyrostem - Jakość piksela ekranu nie najlepsza; nieco ziarnista i rozmazana, bez uderzenia w żaden symbol, litera lub cyfra - do dużego blasku ekranu bez ochrony ekranu; do zacienionego z ochroną ekranu - Wreszcie - wszystkie i wszystkie opcje (oprócz dwóch opcji dekodowania autobusów) zostały włączone do mojej dostawy - dlaczego nie powiedzieć tak, aby uniknąć całego zamieszania i niepewności dotyczącej wszystkiego oznaczonego „opcją" na stronie internetowej i w instrukcji

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Otrzymałem STO1104C w ciągu 5 dni;-) Działa bardzo dobrze, jeśli nie jest to jedna z sond, która nie może być idealnie wyrównana, ponieważ ustawienie jest na końcu wyścigu przed idealnym ustawieniem ... W przeciwnym razie istnieją baterie, WIFI i HDMI wyjścia, a także opcje dekodowania ramki (I2C, SPI, LIN, CAN, UART).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Działa dobrze Ale trudno jest nagrać wideo, gdy jesteś w trybie oscyloskopowym Musisz przejść przez menu tabletu... więc zacznij nagrywać przed i zapisz niepotrzebne obrazy Możemy zatrzymać nagrywanie w trybie oscyloskopowym, ale nie wznowić nagrywania!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    To w porządku za cenę, ma kilka błędów programowych, ale ogólnie bardzo przydatne, jeśli nie chcesz wydawać tysięcy dolarów na oscyloskop, który wykonuje swoją pracę. Poza tym wszystko działa tak, jak jest to plus. Czasami mam dekompensację prądu stałego, kiedy włączam urządzenie, nie zdarza się to cały czas, więc myślę, że to błąd. Reszta wydaje się działać dobrze i tak jak urządzenie, które kosztuje dwa razy więcej. Więc dla hobbysty jest idealny po prostu idź do niego!!! Weź też opcję baterii. To konieczne. Możesz znaleźć wiele informacji na temat YouTube jeśli jesteś ciekawy urządzenia. Dzięki, Banggood, wszyscy przybyli miło i szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft156 005
    • Ft43 148
    • Ft99 577
    • Ft23 232
    • Ft134 430
    • Ft61 404
    • Ft56 425
    • Ft78 333
    • Ft86 299
    • Ft32 526
    • Ft5 308
    • Ft5 308
    • Ft7 299
    • Ft7 631
    • Ft6 303
    • Ft4 644
    • Ft7 631
    • Ft69 374