Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2022

    Dobrze zapakowane, otrzymane w dobrym stanie i całkiem dobry czas dostawy (14 dni kalendarzowych od zamówienia). Nie jestem naprawdę zainteresowany MicroPython (programuję w C/C++), ale te plansze mają dobrą wartość i łatwo jest przeprogramować i wyczyścić MicroPython, aby uzyskać podstawowy ESP32.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    Dobrze zapakowane i otrzymane w dobrym stanie, ale czas dostawy jest trochę powolny (30 dni kalendarzowych od zamówienia). Esp32 jest zdolnym mikrokontrolerem o dobrej mocy przetwarzania i możliwości IO. Nie jestem zainteresowany MicroPython, więc używam tej planszy do programowania w C++. Ta deska jest dobra cena i jestem szczęśliwy, że mogę ją polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Dobrze zapakowany i całkiem dobry czas dostawy (16 dni kalendarzowych od zamówienia). Esp32 jest jednym z najbardziej zdolnych mikrokontrolerów na rynku dla hobbystów takich jak ja. Nie jestem zainteresowany MicroPython, ale używaj tego jako standardowego kontrolera „nagiego metalu". Te deski są dobrej jakości i chętnie je polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Dobrze zapakowany i akceptowalny czas (20 dni kalendarzowych od zamówienia). ESP32 jest jednym z najbardziej zdolnych mikrokontrolerów dostępnych dziś przy rozsądnych kosztach. Ma dobre połączenie funkcji IO i wydajności i jestem szczęśliwy, że mogę go polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Dobrze zapakowane, otrzymane w dobrym stanie i doskonały czas dostawy (15 dni kalendarzowych od zamówienia). ESP32 jest bardzo zdolnym mikrokontrolerem. Ta deska jest dobra cena i jestem szczęśliwy, że mogę ją polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Dobrze zapakowane, otrzymane w dobrym stanie i doskonały czas dostawy (9 dni kalendarzowych od zamówienia). Jest to bardzo zdolny mikrokontroler.To jest dobra wartość i jestem szczęśliwy, że mogę go polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Dobrze zapakowane, otrzymane w dobrym stanie i doskonały czas dostawy ( 11 dni kalendarzowych od zamówienia).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Wygląda na to, że jest dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Dobrze zapakowane, otrzymane w dobrym stanie i doskonały czas dostawy (13 dni kalendarzowych od zamówienia). ESP32 jest jednym z moich ulubionych MCU. Ta deska jest dobra cena i jestem szczęśliwy, że mogę ją polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    Rendben megérkezett.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.49
    • US$42.54
    • US$54.99
    • US$8.04
    • US$57.99
    • US$20.99
    • US$10.49
    • US$4.59
    • US$11.49
    • US$37.32
    • US$36.09
    • US$16.09
    • US$11.49
    • US$10.34
    • US$11.49
    • US$11.49
    • US$13.79
    • US$9.99